Hemvändare

För ett starkare Norrland.

Ossian flyttade hit för kärleken, tryggheten och framtiden!ossdi

Ossian kommer i grunden från Skåne där han vuxit upp. Hans säljkarriär tog honom till storstan och sedan förälskande han sig i en norrländska. När paret stod inför att få barn bestämde de sig för att flytta till Sundsvall.

För Ossian var det viktigt att kunna förena flytten med att fortsätta utvecklas och fortsätta göra karriär. Ossian sökte ett företag med hög energi, effektivitet och ett stort driv. Han var osäker på om den företagskulturen fanns i Norrland men kom då i kontakt med Professionals Nord via ett tips från en bekant.

När vi sedan träffade Ossian med hans sprudlande personlighet var det en självklarhet att anställa en viktig hitvändare för Regionen. Ossian trivs nu otroligt bra i Norrland.  –”En jättevacker miljö som erbjuder en helt annan mentalitet än vad jag är van vid, det är  ett tryggare & lugnare tempo på något vis vilket jag och min familj uppskattar.”

 

 

 

 

 

FullSizeRenderMalin återvände till Norrland!

Malin kommer ursprungligen från Örnsköldsvik, men flyttade 2007 till Stockholm där hon etablerade sig och skapade sig en karriär inom bank och rådgivning.

Malins önskan var att kunna återvända till Norrland med sin familj utan att för den skull offra den yrkeskarriär som hon byggt upp i södra Sverige. Genom Professionals Nord kom hon i kontakt med Placerum som var i behov av en försäkringsförmedlare.

-”Redan från start fick jag ett professionellt och bra bemötande av Professionals Nord och det underlättade för mig att de kunde fungera som mellanhanden då jag befann mig på annan ort.”

Malin började den 1 april sin tjänst som försäkringsförmedlare på Placerum i Umeå, via en rekryteringsprocess genomförd av Professionals Nord.