Omfattning Ort  
Boden
Biträdande projektör till Sweco Bro och anläggning i Norrland Heltid Boden Mer info

Är du nyexaminerad inom branschen och söker dig en arbetsplats där du får vara med och planera och utforma framtida samhällen och städer? Perfekt, då har vi tjänsten för dig! Sweco söker dig som vill ta dig an rollen som biträdande projektör inom deras avdelning för Bro och anläggning.

Nyfiken, engagerad och har ett driv inom dig av att ständigt vilja utvecklas? Sök då tjänsten nu, urval sker löpande!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en biträdande projektör mot Bro och anläggning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sweco söker alltid de bästa i branschen och de som har ett genuint driv. Just nu projektörer inom bro och anläggning till Norrland. Som ny i rollen hos Sweco kommer du att få en introduktion samt en mentor som på ett engagerat sätt kommer att introducera dig i företaget och i arbetsrutiner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som medarbetare på Sweco ges du möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som projektör med tyngdpunkt på Bro och Anläggning. Som konsult hos Sweco kommer du att bli en del av ett kompetent team. Sweco har i dagsläget broprojektörer i Örnsköldsvik, Umeå, Luleå och Boden och arbetar med bro- och anläggningsprojekt i hela Sverige.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Upprätta förslags- och arbetshandlingar för anläggningskonstruktioner och broar.
• Projektering i 2D och 3D i program såsom Tekla, Autocad, Rhino och Grasshopper.
• Upprätta tekniska beskrivningar.


Vi söker dig som
Har en relevant högskoleutbildning, exempelvis med en byggteknisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen Autocad eller Tekla.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi söker dig som kan stå för Swecos värdeord vilka är; nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för måluppfyllelse och lönsamhet.

START: April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå, Luleå eller Boden
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Boden

Publiceringsdatum

2018-11-11

Ansök

Gällivare
Förhandlare till Hyresgästföreningen region Norrland Heltid Gällivare Mer info

Brinner du för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad? Är du en person som trivs med att skapa och underhålla goda relationer? Är du den som står för din sak och drivs av förhandling? Då är det här helt rätt tjänst för dig! Du kommer att erbjudas ett varierande och ansvarsfullt arbete där du själv kan påverka planering, arbetsuppgifter och arbetsmetoder. Skicka in din ansökan direkt då urvalet sker löpande.

Se också filmen om hur Jessica beskriver sin roll som förhandlare hos Hyresgästföreningen: https://youtu.be/nCcOrga0D-Q.


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Hyresgästföreningens räkning en förhandlare till region Norrland.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Hyresgästföreningen. Intentionen är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsgruppen i region Norrland består av sju andra förhandlare, som har ansvar för olika geografiska delar av regionen, och tre assistenter. En stor del av de vardagliga kontakterna inom enheten sköts via Skype, video och telefon, men givetvis träffas dem några gånger fysiskt också, både inom enheten och hela regionen. Du har möjlighet till att välja en fadder i arbetsgruppen som kommer att vara särskilt engagerad för att du ska komma in i arbetet på ett så bra sätt som möjligt.

Din arbetsplats kommer att utgå ifrån kontoret i Gällivare alternativt Kiruna. På respektive kontor arbetar en annan kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Hyresgästföreningens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad genom förhandling. Som förhandlare blir en viktig uppgift att leda förhandlingsarbetet om hyror och boinflytande med bostadsföretag.

I rollen ingår även kommunikation med förtroendevalda och medlemmar samt samordna arbetet med delegationen inför förhandlingar om hyror. En viktig del i arbetet är också att engagera förtroendevalda i förhandlingsarbetet.

Ditt ansvarsområde kommer att vara region Norrland och resor inom regionen kommer därför att ingå och kan variera beroende på hur du själv organiserar ditt arbete.

I rollen som förhandlare kommer du dessutom att kommunicera med media varpå du erbjuds utbildning i mediaträning.

Centrala arbetsuppgifter i arbetet:
•Hyresförhandlingar med kommunala och privata fastighetsägare/hyresvärdar
•Analysera bokslut och årsredovisningar
•Omvärldsbevakning
•Dialog med media


Vi söker dig som
Har arbetslivserfarenhet och vana av att förhandla samt bygga långsiktiga relationer. Du är givetvis en nätverkare av rang och ser vikten av ett brett kontaktnät.

Det är meriterande för tjänsten om du har en ekonomiutbildning, då den behövs för att kunna läsa, förstå och analysera det siffermaterial som används vid förhandlingar. Omvärldsbevakning är en viktig komponent för att kunna lösa uppgifterna kring förhandling.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som förhandlare. Därför är du en person som är utåtriktad och har förmåga att skapa samt underhålla goda relationer. För arbetsuppgifterna krävs det att du är självgående och strukturerad.

Du har B-körkort och tillgång till egen bil, vilket är ett krav för tjänsten. Tjänsten är en heltidsanställning (37,5 tim / vecka) med arbetstidsformen oreglerad arbetstid.

Du delar naturligtvis Hyresgästföreningens värderingar.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 37,5 tim/v.
STAD: Gällivare alternativt Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Hyresgästföreningen är indelad i nio regioner över hela landet. Arbetet och behoven kan se olika ut beroende på geografiskt område. Alla regioner samordnar de insatser som behövs för respektive distrikt och här finns all expertis samlad i form av jurister, förhandlare och verksamhetsutvecklare. Som organisation brinner de för att alla ska ha rätt till en god bostad till rimlig kostnad.

Hyresgästföreningen Region Norrland har cirka 38 000 medlemmar. Vår natursköna region sträcker sig från de vackra fjällvidderna i Kiruna till träpatronernas rike i Sundsvall, kust till inland. De är cirka 40 anställda och har bemannade kontor i Kiruna, Gällivare, Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall och Östersund.

Här hittar du goda exempel från verkligheten och läs gärna mer om hur de presenterar sig på deras hemsida: https://www.hyresgastforeningen.se/.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Ida Strömgren

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Gällivare

Publiceringsdatum

2018-11-12

Ansök

Gävle
Rekrytering av Handläggande Byggnadskonstruktör till Ramböll Heltid Gävle Mer info

Ramböll befinner sig nu i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål, här får du möjligheten att arbeta med spännande projekt och nya utmaningar i kombinationen med att du tar nästa kliv i karriären. Sök tjänsten redan idag och bli med för att bygga morgondagens samhälle!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Rambölls räkning en Handläggande Byggnadskonstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Ramböll.

Du kommer tillhöra avdelningen för Byggteknik som finns i Gävle och Sundsvall där de idag är 9 personer, varav 6 personer i Gävle och 3 i Sundsvall. De söker nu dig som är Byggnadskonstruktör med möjlig placering på någon av de två orterna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Rambölls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla typer av byggnadskonstruktioner, allt från tunga industriprojekt till kommersiella byggnader. Vidare kommer du arbeta med tekniskt avancerade och intressanta uppdrag antingen i utredning- projekterings och/eller produktionskedet.

Hos Ramböll finns tydliga utvecklingsvägar och medarbetarna erbjuds utveckling med ett brett kursutbud. Arbetsmiljön uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Verksamheten är styrd av integritet där det framhålls ärlighet och värnar om medmänniskan samt samhället i stort. Rambölls värdeord är Innovativ, Analytisk och Professionell.

I rollen som Handläggande Byggnadskonstruktör erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt.

Vi söker dig som
har erfarenhet av byggnadskonstruktion och vill utvecklas inom ett företag med spännande projekt, du har i grunden en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ramböll.

Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att stötta dina mindre rutinerade kollegor. Som person har du ett stort engagemang för ditt arbete och tar initiativ för att driva dina projekt framåt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall/Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Ramböll är ett ledande ingenjörs-, design och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör skillnad för såväl kunder, slutanvändare som samhället i stort.

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Uppdragsansvarig/handläggare EL till WSP Systems i Gävle Heltid Gävle Mer info

Vill du vara med och forma framtiden – för oss själva och för generationer efter oss? För WSP står hållbarhet i fokus ur flera perspektiv; miljömässigt, ekonomiskt, socialt och tekniskt.

Har du erfarenhet av att arbeta som uppdragsansvarig och söker nya utmaningar? WSP erbjuder spännande uppdrag i ett stabilt innovativt företag. Här du blir del av ett socialt och kompetent gäng med kollegor med ett stort engagemang för sitt arbete. För dem är det viktigt att alla medarbetare trivs och du får därför stora möjligheter att kunna påverka ditt dagliga arbete. Hos WSP finns dessutom goda utvecklingsmöjligheter både nationellt som internationellt. Ansök redan idag då urvalet sker löpande!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för WSPs räkning en Uppdragsansvarig. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos WSP. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSPs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

På WSP i stort är det full fart och de vinner ständigt nya, utmanande och intressanta uppdrag. Som ett led i det söker vi för EL-gruppens räkning uppdragsansvarig/handläggare som vill vara med på deras resa och utvecklas inom WSPs verksamhet.

Elteknik erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom elkraft, belysning, kanalisation, styr, tele, säkerhet samt energi mm. På Systems i Gävle är de ca 20 medarbetare och deras kontor är centralt beläget.


Arbetsuppgifter
I rollen som uppdragsansvarig driver du egna uppdrag och är delaktig i anbudsarbete och kundkontakter. Du får vara med och påverka uppdragen från tidiga skeden till avslut både som uppdragsansvarig och handläggare.

Projekten bedrivs i team där du ansvarar för projekteringen, i nära samarbete med projektörer och specialister. Vidare har du i rollen mycket kontakt såväl internt som externt med konsulter och beställarens representanter.

Som medarbetare hos WSP ingår du i en global koncern, du har tillgång till en rad nätverk och utbildningar, både i Sverige och utomlands, som anpassas efter ditt intresse.


Vi söker dig som
Har högskole- eller gymnasie-/KY-utbildning med inriktning mot Elteknik samt några års erfarenhet inom konsult- eller entreprenadverksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker värdesätter att ha kontakt med andra och bygga relationer. Du tar initiativ och är ansvarstagande samtidigt som det är viktigt att du är kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 072-050 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi.
Det finns olika karriärvägar som du kan göra hos WSP. De flesta medarbetarna hos WSP arbetar som konsulter. En konsult eller ingenjör kan välja den tekniska banan och bli expert inom ett teknikområde eller välja en mer affärsorienterad väg och fokusera på att leda projekt och medarbetare. En del projektledare fortsätter vidare till multidisciplinära och globala projekt. Andra fortsätter kanske som linjechef. Du kommer att kunna välja inriktning efter vad som passar för just dig!

WSP Systems har ca 800 medarbetare i Sverige och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Elteknik, VVS, Spinkler, Energi och Fastighetsautomation. Deras uppdrag omfattar alla typer av industri-, infrastruktur- och fastighetsprojekt och de sträcker sig över hela kedjan från tidiga förstudier, utredningar och projektering till driftsättning, kontroll och besiktning. Bredd och mångfald kännetecknar deras medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

Läs gärna mer om hur WSP presenterar sig på deras hemsida: http://www.wsp-pb.com/sv/WSP-Sverige/


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Uppdragsansvarig/handläggare VVS till WSP Systems i Gävle Heltid Gävle Mer info

Vill du vara med och forma framtiden – för oss själva och för generationer efter oss? För WSP står hållbarhet i fokus ur flera perspektiv; miljömässigt, ekonomiskt, socialt och tekniskt.

Har du erfarenhet av att arbeta som uppdragsansvarig och söker nya utmaningar? WSP erbjuder spännande uppdrag i ett stabilt innovativt företag där du blir del av ett socialt och kompetent gäng med kollegor med ett stort engagemang för sitt arbete. För dem är det viktigt att alla medarbetare trivs och du får därför stora möjligheter att kunna påverka ditt dagliga arbete. Hos WSP finns dessutom goda utvecklingsmöjligheter både nationellt som internationellt. Ansök redan idag!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för WSPs räkning en Uppdragsansvarig. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos WSP. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSPs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

På WSP i stort är det full fart och vi vinner ständigt nya, utmanande och intressanta uppdrag och som ett led i det söker VVS-gruppen uppdragsledare och handläggare som vill vara med på vår resa och utvecklas inom vår verksamhet.

VVS-teknik erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom energiteknik, CFD, tunnelventilation, luftbehandling, värme, sanitet, gas, kyla, sprinkler samt styr och övervakning. På Systems i Gävle är de ca 20 medarbetare och deras kontor är centralt beläget.


Arbetsuppgifter
I rollen som uppdragsansvarig driver du egna uppdrag och är delaktig i anbudsarbete och kundkontakter. Du får vara med och påverka uppdragen från tidiga skeden till avslut både som uppdragsansvarig och handläggare.

Projekten bedrivs i team där du ansvarar för projekteringen, i nära samarbete med projektörer och specialister. Du har mycket kontakt såväl internt som externt med konsulter och beställarens representanter.

Som medarbetare hos WSP ingår du i en global koncern, du har tillgång till en rad nätverk och utbildningar, både i Sverige och utomlands, som anpassas efter ditt intresse.


Vi söker dig som
Har högskole- eller gymnasie-/KY-utbildning med inriktning mot VVS-teknik samt några års erfarenhet inom konsult- eller entreprenadverksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker värdesätter att ha kontakt med andra och bygga relationer. Du tar initiativ och är ansvarstagande samtidigt som det är viktigt att du är kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 072-050 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi.

Det finns olika karriärvägar som du kan göra hos WSP. De flesta medarbetarna hos WSP arbetar som konsulter. En konsult eller ingenjör kan välja den tekniska banan och bli expert inom ett teknikområde eller välja en mer affärsorienterad väg och fokusera på att leda projekt och medarbetare. En del projektledare fortsätter vidare till multidisciplinära och globala projekt. Andra fortsätter kanske som linjechef. Du kommer att kunna välja inriktning efter vad som passar för just dig!

WSP Systems har ca 800 medarbetare i Sverige och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Elteknik, VVS, Spinkler, Energi och Fastighetsautomation. Deras uppdrag omfattar alla typer av industri-, infrastruktur- och fastighetsprojekt och de sträcker sig över hela kedjan från tidiga förstudier, utredningar och projektering till driftsättning, kontroll och besiktning. Bredd och mångfald kännetecknar deras medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

Läs gärna mer om hur WSP presenterar sig på deras hemsida: http://www.wsp-pb.com/sv/WSP-Sverige/


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Rekrytering av Säljansvarig till EcoBlast! Heltid Gävle Mer info


Har du erfarenhet av försäljning och har du framförallt drivet att förändra och modernisera måleribranschen? Då kan det här vara nästa steg i din karriär.

EcoBlast letar nu efter dig som vill bli Säljansvarig med utgångspunkt från din hemort! Det här är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet startup bolag med helhetsansvar och representera den drivna branschinnovatören EcoBlast!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för EcoBlasts räkning en Säljansvarig. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget. Du kommer sedan anställas direkt hos EcoBlast.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EcoBlasts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till, info@professionalsnord.se

I rollen kommer hela Sverige ligga som arbetsområde, all verksamhet utgår idag från EcoBlasts kontor vilket är beläget i Umeå där grundarna samt den administrativa funktionen sitter. Vid tjänsteresor kan du vara baserad vart som helst rent geografiskt, varpå du bor på och utgår från hotell. Då du kommer att tillbringa största delen av din arbetstid på resande fot, får du i tjänsten tillgång till tjänstebil, dator och telefon.

Produkten, EcoBlast är en unik och miljövänlig metod för att ta bort färg från fasader och riktar sig till entreprenader samt varuhandeln inom bygg.

Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet och vara delaktig i att revolutionera måleribranschen i Sverige. Gränsen för hur långt du kan utvecklas i rollen och inom företaget sätts endast av dig själv.


Arbetsuppgifter
Som Säljansvarig kommer du självständigt prospektera och driva affärer genom att hitta rätt kund, boka, genomföra möten och stänga affärer! Inledningsvis kommer du att få en introduktion där du lär dig alla grunder som du behöver för att kunna driva försäljningen, skapa och bibehålla nöjda kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
• Prospektera
• Boka och gå på säljmöten
• Delta vid branschträffar i form av mässor
• Bearbeta och utveckla befintliga kunder

Du kommer att arbeta självständigt med hela processen för både nya och befintliga kunder vilket innefattar allt från att nå ut till nya kontakter samt utveckla samarbetet med nuvarande kunder.
Att arbeta med försäljning hos EcoBlast innebär att du får stora möjligheter att ta eget ansvar, komma med modiga initiativ och påverka ett företag som vill etablera sig på den svenska marknaden och på sikt vidareutveckla en internationell satsning. Vägen till framgång som Säljansvarig på EcoBlast går genom hög bokningsfrekvens, självdisciplin och att genomföra väl avvägda säljmöten.


Vi söker dig som
Förstår försäljning och som drivs av att skapa de bästa resultaten genom vilja samt engagemang. Du har vana av kundrelationer och av att arbeta under eget ansvar mot uppsatta mål. Har du erfarenhet inom B2B försäljning och/eller måleribranschen är det meriterande för tjänsten.

Du innehar körkort B samt talar och skriver både svenska och engelska flytande då arbetets uppgifter kräver det.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Som person ser du möjligheter i alla led. Du brinner för att skapa nya relationer och tar fullt ansvar för din egen utveckling och säljresultat tillsammans med bolagets grundare. För att bli långsiktig i rollen hos EcoBlast är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och vinnarskalle från dag ett.

I rollen representerar du EcoBlast, vilket innebär att du är affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

START: Februari, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + bonus
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
EcoBlast är ett norrländskt företag som ska förändra måleribranschen med sin nya välbeprövade och miljövänliga EcoBlastmetod. En metod som kommer att revolutionera målares jobb - enklare, effektivare och extremt mycket mer lönsamt.

Läs gärna mer om hur EcoBlast presenterar sig på deras hemsida: EcoBlast.nu


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Systemutvecklare till spännande uppdrag Heltid Gävle Mer info

Vill du arbeta i en bred roll inom systemutveckling hos Sandviks största teknikföretag? Här får du möjligheterna att växa i din roll och arbeta i en varierad roll som fullstack-utvecklare? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Systemutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord, alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos vår kund kommer du utveckla IT system enligt de uppställda kraven och säkerställa att systemförbättringar är implementerad på ett framgångsrikt sätt.

Du kommer designa, utveckla, testa och implementera operativsystem samt mjukvaruverktyg. Vidare kommer du även att skapa förstudier och systemspecifikationer.

Vi söker dig som
• Har erfarenheter av C# och/eller .NET
• Visual Studio
• Webbutveckling i HTML5, Javascript, CSS, Angular etc.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är nyfiken som person och trivs med att samarbeta med dina kollegor. Självklart har du ett stort tekniskt intresse.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sandviken
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2018-12-10

Ansök

Rekrytering av Arbetsledare till Gävle Bandtransport & Miljöservice Heltid Gävle Mer info

Söker du dig vidare i karriären och trivs där du får ta ansvar samtidigt som du arbetar fysiskt? Här får du den perfekta kombinationen av arbetsledning och praktiskt arbete ute hos ute hos kunderna.

Gävle Bandtransport & Miljöservice söker nu dig med erfarenheter och engagemanget att ta dig an uppdraget! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för GBMs räkning en Arbetsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos GBM.

GBM har sina lokaler i Valbo och du kommer arbeta ute hos kund till större del runt om i Gävleregionen. På kontoret i Gävle är det idag en säljare och en servicetekniker som du kommer dela din vardag med. Här får du möjligheten att arbeta inom ett mindre företag med stora muskler då GBM är ett systerföretag med fler filialer från Allingsås i söder till Kiruna i norr.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och GBMs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du dels ha ett ledande ansvar där du bland annat sköter serviceplanering, resursfördelning, uppföljning och coachar medarbetarna. Utöver detta kommer du även arbeta praktiskt hos kunderna som är bland annat Stora Enso, Gävle Hamn och BillerudKorsnäs för att nämna några.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter ute hos kunderna på bandtransportörer, industridammsugare och processventilationer:
• Service och nyinstallationer
• Förebyggande och förbättringsarbete
• Dokumentation

GBM hjälper till med lösningar som säkerställer drift, produktkvalitet och arbetsmiljö inom damm- och spillbekämpning. De levererar allt från utredning, problemlösning fram till en färdig dokumenterad anläggning, dvs ”en funktion”.

Vi söker dig som
har tidigare erfarenhet av industrin där du har arbetat med service, svets och montagearbeten. Vi ser det som meriterande att du har tidigare haft en ledande position, Det viktigaste är däremot att du har engagemanget och egenskaperna av att ta ett större ansvar.

Svenska språket i tal och skrift är krav för tjänsten då du kommer sköta dokumentation, samt att du innehar B-körkort då resor förekommer inom tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos GBM. Vi ser därför att du bör vara kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbetssätt. Du har förmågan av att ge god service och skapa långsiktiga kundrelationer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Vår affärsidé är damm och spill bekämpning hos våra kunder som finns inom bas, tillverknings, livsmedel och verkstadsindustrin. Vi utför försäljning, montage och service på industridammsugare, avgas/svets/maskinutsug, krossar, siktar, bandtransportörer, bandavskrapare, stoftavskiljare och processventilation. Vi är inte bundna till ett fabrikat – en lösning, utan kan fritt välja ur våra leverantörers sortiment för att uppnå en kundoptimerad lösning.
Det finns en bred kompetens inom företaget med kunskap och erfarenhet inom såväl svetsning som reglerteknik.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2018-12-04

Ansök

Projekt och byggledare till WSP Management i Gävle Heltid Gävle Mer info

Vill du vara med och forma framtiden – för oss själva och för generationer efter oss? För WSP står hållbarhet i fokus ur flera perspektiv; miljömässigt, ekonomiskt, socialt och tekniskt.

Har du erfarenhet av att arbeta som projektledare eller byggledare och söker nya utmaningar? WSP erbjuder utmanande projekt och byggen som bidrar till utvecklingen av ett mer hållbart samhälle.

WSP Management levererar projektledning i sin helhet i form av kompletta organisationer eller som delar av de funktioner som ingår i en projektledningsorganisation. De är verksamma i byggprocessens alla faser, från att utveckla blivande projekt, genom hela projektgenomförandet och med tjänster i förvaltningsfasen. WSP Managements samlade erfarenhet täcker in ett brett spektrum av kundkategorier med uppdrag inom kontor, handel, utbildning, idrott och kultur, vård, bostäder, energi, industri och infrastruktur. Varje projekt är unikt och har sina speciella förutsättningar, mål och prioriteringar. I dag har Management ca 450 medarbetare och finns över hela landet. WSP Management har i Gävle åtta anställda och vill utöka sin verksamhet med fler kompetenta medarbetare.


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för WSP Management i Gävle projekt- och/eller byggledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och du anställs direkt hos WSP.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSPs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag innefattar att för kund leda projekt, vilket kan vara som projektledare, projekteringsledare eller byggledare.

Som ledare är du ansvarig för ledning av projekt, resurs- och tidsplanering, ekonomistyrning, leda möten och sammanställning av förfrågningsunderlag etc.

Under uppdragens gång har du ett nära samarbete med andra teknikområden. Därför värdesätter WSP lagspelare som tillsammans med övriga uppdragsmedlemmar vill bidra till lyckade helhetslösningar för uppdragsgivarna.

Som medarbetare hos WSP ingår du i en global koncern, du har tillgång till en rad nätverk och utbildningar, både i Sverige och utomlands, som anpassas efter ditt intresse.


Vi söker dig som
Har högskole- eller civilingenjörsexamen inom bygg- eller samhällsbyggnad eller motsvarande kompetens. Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som projektledare, byggledare och/eller som entreprenör i en roll som platschef. Du har god kännedom inom entreprenadjuridik och har goda kunskaper i svenska då kontakt med intern personal samt kontakt med beställare, leverantörer och konsulter sker dagligen.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker ser helheten, tar initiativ och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du har ett stort engagemang och vill vara med att bygga lag och knyta ihop produktion och projekteringen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 072-050 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi.
Det finns olika karriärvägar som du kan göra hos WSP. De flesta medarbetarna hos WSP arbetar som konsulter. En konsult eller ingenjör kan välja den tekniska banan och bli expert inom ett teknikområde eller välja en mer affärsorienterad väg och fokusera på att leda projekt och medarbetare. En del projektledare fortsätter vidare till multidisciplinära och globala projekt. Andra fortsätter kanske som linjechef. Du kommer att kunna välja inriktning efter vad som passar för just dig!

Läs gärna mer om hur WSP presenterar sig på deras hemsida: http://www.wsp-pb.com/sv/WSP-Sverige/


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2018-11-22

Ansök

Teknisk säljare till Proline Nord AB Heltid Gävle Mer info

Söker du nya utmaningar och vill arbeta med försäljning mot fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och mot byggbranschen? Är du förtroendeingivande och trivs med att bygga långsiktiga relationer? Perfekt, Proline söker nu dig som kan utgå från Gävle alternativt Sundsvall för att representera dem ute hos kunderna.

Här får du den perfekta kombinationen av att fortsätta karriären inom exempelvis byggbranschen och att arbeta med försäljning! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Prolines räkning en teknisk säljare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Proline. Intentionen är att du efter 6 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Gävlekontoret tillhör Proline Nord AB och på plats sitter ca 6 personer som har olika roller. Du kommer att dela på distriktet tillsammans med din säljkollega i Gävle. Kunder som ingår i ert distrikt sträcker sig från Knivsta i söder upp till Sundsvall i norr. Inom Proline Nord arbetar för närvarande tre säljare, två på plats i Gävle, varav en du kommer ersätta, samt en person i Umeå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Prolines önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som ny i säljrollen hos Proline kommer du att få en gedigen introduktion av din kollega Robert som också arbetar som säljare och har mångårig erfarenhet. Du kommer även under några veckor bli introducerad på plats i praktiken för att lära dig mer om deras egenutvecklade Proline-metod.

När du känner dig bekväm i rollen kommer du identifiera affärsmöjligheter hos kunder, samt representera Proline hos deras kunder och i marknadsföringsaktiviteter. Du kommer genomföra grundliga kundbehovsanalyser samt upprätta lösningsförslag, kalkyler, offerter och avtal. Till din hjälp har du CRM-system och kalkyl- och offertverktyg samt projektledare där ni tillsammans upprättar underlag till kund.

Kunder som du träffar varierar från privata till större fastighetsägare ex. Rikshem, Diös och kommunala bolag samt bostadsrättsföreningar som exempelvis HSB eller Riksbyggen, detta innebär även att projekten varierar till storlek och tid.

Distriktet där du kommer utgå från sträcker sig från Knivsta upp till Sundsvall vilket innebär resor i tjänsten, du kommer ha förmånsbil.

Vi söker dig som
Har en bakgrund inom bygg, el eller VVS då det kommer ge dig en större förståelse och kortare startsträcka i rollen. Har du tidigare säljerfarenhet är det meriterande men inte ett krav då det är din personlighet som är viktigast, att du kan ta människor på ett förtroendeingivande sätt.

Då resor förekommer i tjänsten till dina kunder är B-körkort ett krav. Vi ser även att du är flytande i tal och skrift i svenska språket då det krävs för dokumentation och gentemot kunder.
Vidare är du van av att ha ett strukturerat arbetssätt i din planering, är driven och har god förmåga att lyssna in kunders behov.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle/Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter. De erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med den egenutvecklade Proline-metod renoveras de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt eller via Prosoc-metoden vränga in ett foder i ledningarna.

Se mer information på www.proline-group.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Gävle

Publiceringsdatum

2018-11-21

Ansök

Kiruna
Butiksmedarbetare till Elektroskandia i Kiruna Heltid Kiruna Mer info

Är du en driven person som tycker om att arbeta med service? Nu söker vi en butiksmedarbetare för heltidsarbete under en sex månaders period hos Elektroskandia i Kiruna. Ta chansen att bli en del av en trevlig butik som erbjuder service utöver det vanliga!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en butiksmedarbetare till Elektroskandia i Kiruna. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Uppdraget är ett föräldravikariat och löper under sex månader, du kommer vara uthyrd av Professionals Nord under hela anställningstiden.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är därför att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokalkännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som butiksmedarbetare hos Elektroskandia arbetar du aktivt med service och försäljning av butikens varor. Du ansvarar över uppackning av varor samt hanterar inventering löpande. Butiken vänder sig mot företagskunder och har därav många stamkunder, vilket är roligt! Arbetstiderna är belagd under vardagar 07:00-16:00.

Vi söker dig som
Har ett intresse för att arbeta med service och i butik, är du även tekniskt intresserad är det meriterande samt om du arbetat i butik tidigare.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Du är social och driven, trivs med att ge service och att ge kunder ett trevligt bemötande. Vidare ser vi att du är flexibel och prestigelös då dina arbetsuppgifter varierar.

START: 1 April
OMFATTNING: Heltid, sex månader
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot.
De marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Verksamheten omsätter SEK 5.800.571 (2016) och de har 790 medarbetare på 48 platser runt om i landet.
Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 167 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.
I deras position mellan tillverkare och slutkund, vill de vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. De strävar efter att med våra system och vår erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.
Läs mer på www.elektroskandia.se


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Frida Lindgren Johansson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Kiruna

Publiceringsdatum

2018-12-16

Ansök

Kramfors
Teknisk kundsupport till Nordhydraulic Heltid Kramfors Mer info

Älskar du teknik i kombination med kundservice? Då är det här tjänsten för dig! Din arbetsmiljö kommer vara med utsikt över Ångermanälven i Norrlands vackra natur! Det kan vara dig vi söker, var därför snabb in med din ansökan då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Nordhydraulics räkning en teknisk kundsupport.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Nordhydraulic under sex månader. Intentionen är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, vilket är samtliga parters målsättning.

Du kommer att tillhöra teknikavdelningen på Nordhydraulic och rapportera direkt till teknikchefen. I denna roll kommer du att vara spindeln i nätet och vara Nordhydraulics ansikte ut mot kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordhydraulics önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Nordhydraulic har cirka 140 medarbetare i Kramfors och där du kommer erbjudas en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Anställningen kommer att inledas med en introduktion och därefter får du stöttning av närmaste chef och kollegor för att på bästa sätt komma in i rollen. Dina utvecklingsmöjligheter kommer att vara oändliga, du sätter själv gränsen för din egen utveckling och Nordhydraulic ser en långsiktighet tillsammans med dig.

Nordhydraulic ingår i Höga Kusten Industrigrupp som innebär en samverkan mellan regionens ledande teknikföretag kring kompetensförsörjning samt forskning och utveckling.

Läs gärna mer om satsningen Höga Kusten Industrigrupp: http://hkig.se/


Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk kundsupport kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara kommunikation med kunder för att ge god teknisk support. I rollen kommer det vara av stor vikt att ha en god produktkännedom för att kunna hjälpa dina kunder med deras önskemål.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
• Dialog med kunder via telefon och mail på huvudsakligen engelska
• Offerthantering
• Beredning av planerade prototypordrar
• Underhåll av Nordhydraulics produktdatabas

I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med Nordhydraulics andra avdelningar och arbetet kommer att ske i Nordhydraulics affärssystem SAP. Resor kan förekomma i tjänsten för ett nära samarbete med kunder.


Vi söker dig som
Har ett tekniskt intresse samt goda kunskaper i engelska vad gäller både tal och skrift. Det är meriterande för tjänsten om du har kunskaper i tyska.

Du har goda kunskaper inom MS Office och det är meriterande om du har kunskaper i SAP. Det är meriterande om du har erfarenhet inom ekonomi och hydraulik.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Nordhydraulic. Därför är du strukturerad i ditt arbetssätt och serviceinriktad vilket kommer vara en framgångsfaktor i dialogen med kunder. Vidare är du flexibel då dina uppdrag kan vara varierande.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kramfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Nordhydraulic är integrerad i HYDAC Group och har 40 utländska dotterbolag och över 500 distributörer och servicepartners. HYDAC / Nordhydraulic är din pålitliga partner över hela världen. Varhelst du behöver en partner finns dem där för att hjälpa dig att hitta den mest effektiva lösningen - för varje applikation, från komponenter till ett komplett system.

Läs gärna mer om hur Nordhydraulic presenterar sig på deras hemsida: http://www.nordhydraulic.se/.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Ida Strömgren

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Kramfors

Publiceringsdatum

2018-11-29

Ansök

Konstruktör för Nordhydraulics produkter Heltid Kramfors Mer info

Är du eller önskar du utvecklas till en duktig konstruktör? I denna tjänst kommer du att samarbeta med världsledande kunder inom framtidens teknik. Din arbetsmiljö kommer vara med utsikt över Ångermanälven i Norrlands vackra natur! Det kan vara dig vi söker, var därför snabb in med din ansökan då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Nordhydraulics räkning en konstruktör.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Nordhydraulic under sex månader. Intentionen är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, vilket är samtliga parters målsättning.

Du kommer att tillhöra teknikavdelningen på Nordhydraulic där f.n. åtta andra konstruktörer arbetar. I arbetet kommer du att rapportera direkt till teknikchefen. Du kommer att erbjudas frihet under ansvar där du har möjlighet att lägga upp arbetet utifrån dina uppdrag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordhydraulics önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Nordhydraulic har cirka 140 medarbetare i Kramfors och där du kommer erbjudas en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Anställningen kommer att inledas med en introduktion och därefter får du stöttning av närmaste chef och kollegor för att på bästa sätt komma in i rollen. Dina utvecklingsmöjligheter kommer att vara oändliga, du sätter själv gränsen för din egen utveckling och Nordhydraulic ser en långsiktighet tillsammans med dig.

Nordhydraulic ingår i Höga Kusten Industrigrupp som innebär en samverkan mellan regionens ledande teknikföretag kring kompetensförsörjning samt forskning och utveckling.

Läs gärna mer om satsningen Höga Kusten Industrigrupp: http://hkig.se/


Arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör kommer din främsta arbetsuppgift vara konstruktion av Nordhydraulics produkter genom 3D-modulering.

Du kommer även praktiskt att kunna testa slutprodukterna i Nordhydraulics hydraulik-labb alternativt ute hos kund. Arbetet kommer innebära både mindre och större projekt internt såväl externt ut mot kund.

I denna tjänst kommer du att samarbeta med världsledande kunder i framkant gällande teknisk utveckling. Du kommer att kunna se dina egna konstruktioner praktiskt ute på marknaden, något att kunna vara stolt över.


Vi söker dig som
Har ett tekniskt intresse och med goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Har du kunskaper i tyska är det meriterande för tjänsten. Vi ser att du kan ha studerat till gymnasieingenjör. Det är meriterande för tjänsten om du har en teknisk eftergymnasial utbildning så som YH-, KY- eller högskoleutbildning.

Du har goda kunskaper inom MS Office och det är meriterande om du har kunskaper i 3D-modulering. Vidare är det meriterande om du har kunskap inom elteknik och hydraulik.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Nordhydraulic. Därför är du driven med intresse för att lära dig och bli en framstående konstruktör. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad vilket kommer att vara avgörande i rollen.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kramfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Nordhydraulic är integrerad i HYDAC Group och har 40 utländska dotterbolag och över 500 distributörer och servicepartners. HYDAC / Nordhydraulic är din pålitliga partner över hela världen. Varhelst du behöver en partner finns dem där för att hjälpa dig att hitta den mest effektiva lösningen - för varje applikation, från komponenter till ett komplett system.

Läs gärna mer om hur Nordhydraulic presenterar sig på deras hemsida: http://www.nordhydraulic.se/.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Ida Strömgren

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Kramfors

Publiceringsdatum

2018-11-29

Ansök

Luleå
Rekrytering av Säljansvarig till EcoBlast! Heltid Luleå Mer info


Har du erfarenhet av försäljning och har du framförallt drivet att förändra och modernisera måleribranschen? Då kan det här vara nästa steg i din karriär.

EcoBlast letar nu efter dig som vill bli Säljansvarig med utgångspunkt från din hemort! Det här är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet startup bolag med helhetsansvar och representera den drivna branschinnovatören EcoBlast!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för EcoBlasts räkning en Säljansvarig. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget. Du kommer sedan anställas direkt hos EcoBlast.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EcoBlasts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till, info@professionalsnord.se

I rollen kommer hela Sverige ligga som arbetsområde, all verksamhet utgår idag från EcoBlasts kontor vilket är beläget i Umeå där grundarna samt den administrativa funktionen sitter. Vid tjänsteresor kan du vara baserad vart som helst rent geografiskt, varpå du bor på och utgår från hotell. Då du kommer att tillbringa största delen av din arbetstid på resande fot, får du i tjänsten tillgång till tjänstebil, dator och telefon.

Produkten, EcoBlast är en unik och miljövänlig metod för att ta bort färg från fasader och riktar sig till entreprenader samt varuhandeln inom bygg.

Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet och vara delaktig i att revolutionera måleribranschen i Sverige. Gränsen för hur långt du kan utvecklas i rollen och inom företaget sätts endast av dig själv.


Arbetsuppgifter
Som Säljansvarig kommer du självständigt prospektera och driva affärer genom att hitta rätt kund, boka, genomföra möten och stänga affärer! Inledningsvis kommer du att få en introduktion där du lär dig alla grunder som du behöver för att kunna driva försäljningen, skapa och bibehålla nöjda kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
• Prospektera
• Boka och gå på säljmöten
• Delta vid branschträffar i form av mässor
• Bearbeta och utveckla befintliga kunder

Du kommer att arbeta självständigt med hela processen för både nya och befintliga kunder vilket innefattar allt från att nå ut till nya kontakter samt utveckla samarbetet med nuvarande kunder.
Att arbeta med försäljning hos EcoBlast innebär att du får stora möjligheter att ta eget ansvar, komma med modiga initiativ och påverka ett företag som vill etablera sig på den svenska marknaden och på sikt vidareutveckla en internationell satsning. Vägen till framgång som Säljansvarig på EcoBlast går genom hög bokningsfrekvens, självdisciplin och att genomföra väl avvägda säljmöten.


Vi söker dig som
Förstår försäljning och som drivs av att skapa de bästa resultaten genom vilja samt engagemang. Du har vana av kundrelationer och av att arbeta under eget ansvar mot uppsatta mål. Har du erfarenhet inom B2B försäljning och/eller måleribranschen är det meriterande för tjänsten.

Du innehar körkort B samt talar och skriver både svenska och engelska flytande då arbetets uppgifter kräver det.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Som person ser du möjligheter i alla led. Du brinner för att skapa nya relationer och tar fullt ansvar för din egen utveckling och säljresultat tillsammans med bolagets grundare. För att bli långsiktig i rollen hos EcoBlast är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och vinnarskalle från dag ett.

I rollen representerar du EcoBlast, vilket innebär att du är affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

START: Februari, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + bonus
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
EcoBlast är ett norrländskt företag som ska förändra måleribranschen med sin nya välbeprövade och miljövänliga EcoBlastmetod. En metod som kommer att revolutionera målares jobb - enklare, effektivare och extremt mycket mer lönsamt.

Läs gärna mer om hur EcoBlast presenterar sig på deras hemsida: EcoBlast.nu


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Luleå

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Är du vår nästa bolånehandläggare till Swedbank i Luleå? Heltid Luleå Mer info

Vill du vara en viktig komponent på en ledande och modern bank? Drivs du av utveckling och en variationsrik vardag? Är du en öppen och ambitiös person som kan leverera service i världsklass? Då är det dig vi söker till denna ansvarsfulla roll hos Swedbank!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swedbanks räkning bolånehandläggare och uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Som bolånehandläggare hos Swedbank kommer du att vara en del av en enhet där ditt uppdrag handlar om att frigöra tid för bankkontoren samt effektivisera kreditprocessen och öka kreditkvaliteten. Arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag.

I Luleå är kontoret centralt beläget och här arbetar ett hundratal personer. Avdelningen Lending Operations är cirka 40 personer uppdelat i två grupper med respektive gruppchef. Du som är ambitiös, öppen och teamorienterad kommer att trivas på Luleå kontoret!


Arbetsuppgifter
Avdelningen Lending Operations fungerar som en viktig stödfunktion till samtliga Swedbanks bankkontor, vilket gör att du i rollen kommer att ha kontakt med andra kontor runt om i landet.
Vidare kommer du i rollen som administratör att ansvara för administration vid fastighetsaffärer och lån som tas i samband med köp av bostäder då Lending Operations fungerar som länk mellan fastighetsmäklare och banken i samband med bostadsaffärer.

Detta är en bred roll där arbetsuppgifterna är många och varierande. Vägen till framgång som bolånehandläggare hos Swedbank går genom hög effektivitet, kvalité, eget driv och gränserna för din utveckling sätts endast av dig själv.

Inledningsvis får du som nyanställd en grundutbildning för att du på bästa sätt ska komma in i rollen.
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord, Frida Johansson
Storgatan 30, 972 32 Luleå.


Vi söker dig som
Har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta. Självklart har du god data- och systemvana samt är snabb på tangenterna.
Har du något års arbetslivserfarenhet från relevant administrativt- och/eller serviceyrke är det meriterande, men inte ett krav för tjänsten. Det är även meriterande för tjänsten om du har en utbildningsbakgrund inom ekonomi, juridik, mäklare eller motsvarade.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker är snabblärd och strukturerad. Du är flexibel, uthållig och trivs i ett högt arbetstempo med fokus på kvalitet och god service. Då du i rollen representerar Swedbank är du affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

START: Januari /Februari
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 8 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Medarbetarna i Swedbank står bakom värderingarna att de ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att deras tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att de håller vad de lovar.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Frida Lindgren Johansson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Luleå

Publiceringsdatum

2018-12-16

Ansök

Vi söker dig som teknisk specialist till Tieto i Luleå! Heltid Luleå Mer info

Söker du en tjänst där du får utvecklas hos en arbetsgivare som ligger i framkant inom branschen? Perfekt, Tieto i Luleå söker nu dig som vill arbeta som teknisk specialist med deras laboriatoriesystem inom sjukvården.

Har du erfarenheter inom Windows och vill få in foten i IT-branschen eller är du en erfaren IT-tekniker, systemadministratör eller motsvarande som vill utvecklas vidare? I den här tjänsten får du arbeta med både teknik och verksamhet samt vara med och påverka! Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tietos räkning Technical specialists.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tieto. Intentionen är att du efter 12 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tietos önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Tieto i Luleå har i dagsläget större projekt mot sjukvården inom laboratorieverksamhet där de nu behöver dig som kan ansvara för den tekniska kundsupporten, installera och administrera i projekten. Du kommer att arbeta med olika typer av komplexa installation- och leveransuppdrag mot kunder i och utanför Sverige. Mesta delen av jobbet sköts på distans från Luleåkontoret.

I den här tjänsten som Technical specialist har du stora utvecklingsmöjligheter där du kommer att få lära dig av erfarna och duktiga kollegor. Vidare erbjuder Tieto en arbetsplats som ligger i framkant inom utveckling av moderna vårdsystem.

Vi söker dig som
Har ett brinnande tekniskt och IT-intresse, vilket givit dig erfarenheter av systemadministration i Windowsmiljö och grundläggande kompetens av databaser, SQL, script m.m. Antingen ser vi att du inhämtat dina erfarenheter genom utbildning eller arbetslivet. Vi ser det som meriterande om du har en viss utvecklarkompentens, samt om du har erfarenhet inom vården och/eller laboratorieverksamhet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tieto. Du är serviceinriktad och har intresset av att ha kundkontakt dagligen. Vidare är du engagerad och har ett driv av att lära dig branschen. I uppdraget kommer du också att ha mycket kundkontakt och du bör därför vara en serviceminded person med strävan att förbättra Tietos produkter och hjälpa kundernas att förbättra deras verksamhet.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Luleå

Publiceringsdatum

2018-12-02

Ansök

Tieto i Luleå söker utvecklare mot vårdsystem! Heltid Luleå Mer info

Är du nyexaminerad inom systemvetenskap/datateknik eller söker dig vidare i karriären och vill arbeta hos ett expanderande företag? Perfekt, då är det dig vi söker till Tieto. Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tietos räkning utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tieto. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Tieto expanderar sin verksamhet i Luleå och söker ytterliga stjärnor till deras två olika avdelningar. Du kommer tillhöra team med varierande antal personer där de har en bra gemenskap och goda branscherfarenheter, vilket ger dig möjligheten att växa bland de bästa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tietos önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta tillsammans med ett gäng drivna kollegor där samtliga är innovativa och känner en samhörighet med företaget. Som utvecklare hos Tieto kommer du arbeta agilt och utveckla system mot vården och arbeta inom en internationell miljö. Beroende på din tidigare erfarenhet och intresse kommer rollen formas utefter det.

På sikt finns möjligheten att du kommer att i lugn och ro växa dig in i arbetet och axla andra typer av projekt, bland annat inom moderna utvecklingsmiljöer som Tieto ligger i framkant inom.

Hos Tieto är kompetensutveckling en viktig del av det dagliga arbetet och de är väldigt mån om att alla anställda ska trivas på arbetsplatsen. De arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla medarbetarnas kunskaper och tillsammans med dina kollegor kommer du att ha stora möjligheter till god personlig utveckling. Inledningsvis kommer du att gå parallellt med en erfaren kollega för att få en gedigen introduktion till arbetet.

Tieto eftersträvar en jämn fördelning bland deras medarbetare och välkomnar ansökningar oberoende av ålder, kön och etnisk bakgrund.


Vi söker dig som
Har examen från högskola eller universitet inom systemvetenskap, datateknik eller likvärdigt. Beroende på din tidigare erfarenhet kommer dina arbetsuppgifter formas utifrån det. Vidare har du ett brinnande intresse för programmering och IT. Har du kommit i kontakt med sjukvården är det meriterande då du kommer utveckla lösningar och system för landstingen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tieto. Du har lätt för att samarbeta i team samt är inlyssnande och social som person. Du har höga ambitioner att ta till dig ny information och drivs av att utvecklas i karriären.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Luleå

Publiceringsdatum

2018-12-02

Ansök

Student sökes till InfoCare i Luleå! Deltid Luleå Mer info

Här är den perfekta tjänsten för dig som är student och vill ha ett meriterande extrajobb inom IT. I den här tjänsten erbjuds du ett flexibelt schema med dagar som inte är den andra lik. Är du en person som gillar att hitta lösningar och tar egna initiativ i arbetet då är det här tjänsten för dig. Välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpnande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för InfoCares räkning en student som har intresse för teknik och vill arbeta extra som IT-tekniker. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta extra på arbetsplatsen. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

I den här tjänsten förläggs arbetspassen i samråd med InfoCare och intentionen är att du kommer att arbeta hela arbetsdagar, det kan vara både vardagar som helger.


Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker på InfoCare kommer du ha en stor variation i arbetet, ingen dag är den andra lik. Du arbetar tillsammans med en erfaren handledare som du tillsammans utför olika uppdrag. Dessa uppdrag kan innebära att ni levererar datorer till kundföretag samt byter ut deras gamla datorer mot nya. Vidare kan det också förekomma att du ska installera Windows 10 på de nya datorerna.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Leverera datorer till kunder
• Installera Windows 10


Vi söker dig som
Vi söker dig som är student på Högskolenivå och har minst ett år kvar av studierna. Vidare har du goda kunskaper i svenska i såväl tar som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta. Du har ett intresse för teknik samt datorvana men det är inget krav för tjänsten. Vi ser även att Körkort B är meriterande men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos InfoCare. Du är ödmjuk och serviceinriktad i ditt sätt att arbeta då du kommer möta många människor i ditt arbete. Du är lösningsfokuserad och finner lätt lösningar på problem som kan uppstå. Vidare är du en driven och initiativtagande person som behåller lugnet i fartfyllda situationer.


START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. InfoCare levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. InfoCares mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna till marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Jennifer Flyckt

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Luleå

Publiceringsdatum

2018-11-21

Ansök

Biträdande projektör till Sweco Bro och anläggning i Norrland Heltid Luleå Mer info

Är du nyexaminerad inom branschen och söker dig en arbetsplats där du får vara med och planera och utforma framtida samhällen och städer? Perfekt, då har vi tjänsten för dig! Sweco söker dig som vill ta dig an rollen som biträdande projektör inom deras avdelning för Bro och anläggning.

Nyfiken, engagerad och har ett driv inom dig av att ständigt vilja utvecklas? Sök då tjänsten nu, urval sker löpande!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en biträdande projektör mot Bro och anläggning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sweco söker alltid de bästa i branschen och de som har ett genuint driv. Just nu projektörer inom bro och anläggning till Norrland. Som ny i rollen hos Sweco kommer du att få en introduktion samt en mentor som på ett engagerat sätt kommer att introducera dig i företaget och i arbetsrutiner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som medarbetare på Sweco ges du möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som projektör med tyngdpunkt på Bro och Anläggning. Som konsult hos Sweco kommer du att bli en del av ett kompetent team. Sweco har i dagsläget broprojektörer i Örnsköldsvik, Umeå, Luleå och Boden och arbetar med bro- och anläggningsprojekt i hela Sverige.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Upprätta förslags- och arbetshandlingar för anläggningskonstruktioner och broar.
• Projektering i 2D och 3D i program såsom Tekla, Autocad, Rhino och Grasshopper.
• Upprätta tekniska beskrivningar.


Vi söker dig som
Har en relevant högskoleutbildning, exempelvis med en byggteknisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen Autocad eller Tekla.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi söker dig som kan stå för Swecos värdeord vilka är; nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för måluppfyllelse och lönsamhet.

START: April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå, Luleå eller Boden
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Luleå

Publiceringsdatum

2018-11-11

Ansök

Sandviken
Systemutvecklare till spännande uppdrag! Heltid Sandviken Mer info

Vill du arbeta i en bred roll inom systemutveckling hos Sandviks största teknikföretag? Här får du möjligheterna att växa i din roll och arbeta i en varierad roll som fullstack-utvecklare? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Systemutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord, alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos vår kund kommer du utveckla IT system enligt de uppställda kraven och säkerställa att systemförbättringar är implementerad på ett framgångsrikt sätt.

Du kommer designa, utveckla, testa och implementera operativsystem samt mjukvaruverktyg. Vidare kommer du även att skapa förstudier och systemspecifikationer.

Vi söker dig som
• Har erfarenheter av C# och/eller .NET
• Visual Studio
• Webbutveckling i HTML5, Javascript, CSS, Angular etc.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är nyfiken som person och trivs med att samarbeta med dina kollegor. Självklart har du ett stort tekniskt intresse.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sandviken
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sandviken

Publiceringsdatum

2018-12-10

Ansök

Skellefteå
Rekrytering av säljare till JOBmeal Skellefteå! Heltid Skellefteå Mer info

Är du en tävlingsmänniska ut i fingertopparna? Älskar du att dagligen träffa nytt folk och överträffa gårdagens prestationer? Detta är tjänsten för dig som inte ser begränsningar utan möjligheter. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för JOBmeals räkning en säljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos JOBmeal.

För att du på bästa sätt ska komma in i rollen kommer du erbjudas en gedigen säljutbildning för att lära dig JOBmeals utbud. Vidare kommer du erbjudas en säljcoach och löpande fräscha upp dina kunskaper för att ges alla förutsättningar till att på sikt ta steget till att bli JOBmeals bästa säljare!

Du kommer främst att arbeta i Skellefteå med omnejd, men du kommer även att besöka kontoret i Umeå en dag i veckan för att bearbeta marknaden där.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och JOBmeals önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.


Arbetsuppgifter
Som säljare på JOBmeal kommer dina dagar gå i ett högt tempo med fokus på kundrelationer. I JOBmeals sortiment ingår bland annat varu- och läskautomater men ditt fokus kommer cirkulera kring försäljning av kaffe- och vattenautomater. Du kommer dagligen att springa på möten med fokus på såväl nykundsbearbetning som på befintliga kunder för att upprätthålla den goda relationen.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Kalla samtal
• Nykundsbearbetning
• Canvasbesök
• Uppföljningsmöten

JOBmeals säljteam arbetar kontinuerligt med olika säljtävlingar där de bästa säljarna lyfts fram och prisas med olika typer av premier!


Vi söker dig som
Har körkort och talar flytande svenska då det krävs i kontakt med kunder. Vidare är det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B. Vi ser positivt på att du har lokal förankring i Skellefteå och ett brett kontaktnätverk.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos JOBmeal. Som person är du därför driven, initiativtagande och målinriktad. Vidare älskar du att arbeta i ett högt tempo med fokus på att leverera goda resultat!

START: januari
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson - 073 800 50 38

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.
https://www.jobmeal.se/


Kontaktperson(er)

Jacob Matsson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skellefteå

Publiceringsdatum

2018-12-13

Ansök

Are you our next sales representative at NUITEQ? Heltid Skellefteå Mer info

Are you an experienced seller who’s looking for a new challenge? Do you want to work for a company where you have the chance to travel the world while making money and putting in hard work? Perfect! We have the job for you, read more and I’ll tell you about it.

Information om tjänsten
Professionals Nord is, on the behalf of our client, NUITEQ, looking for a Sales representative. You will work as a consultant through our staffing business. During the first 12 months, you work as a consultant through us and if the cooperation has worked well, you have very good opportunities for continued employment with the client company.

NUITEQ is in an expansive phase and therefore seeks to expand its team. As a new employee at NUITEQ you will be given the right tools to become the best sales representative!


Arbetsuppgifter
The product you’re selling is interactive multitouch software to companies all over the world. As a seller at NUITEQ, your working days will be varied, and each day goes in a high tempo. You may start the day by answering a prospect in Asia by email, you then log onto LinkedIn to find some interesting businesses and decide to make a call to schedule a meeting. Maybe you´re having a demo in the afternoon with a customers from Europe or Africa.

Your focus is on getting new customers to NUITEQ although you will be given some already existing customers.

Examples of tasks:
• LinkedIn prospection
• Demos on Skype with potential and existing customers
• Travel around the world to visit your customers
• B2B sales

NUITEQ's premises are located on the campus in Skellefteå and the working hours are 32,5h a week although you get paid for 40h. At NUITEQ you will be given a big responsibility to schedule your work days.


Vi söker dig som
a seller with minimum of 5 years of sales experience, ideally internationally. You are fluent in English speaking and writing, Swedish is a plus, but not a requirement (Corporate languages is English, even the Swedes speak English amongst themselves)

We believe that your personal qualities are crucial to how well you will thrive in the role. Together with NUITEQ, we have selected qualities which are essential for the mission: As a person you are social and love working against highly set goals. You are a motivated and flexible person who´s looking to take the next step in your carrier.

START: Immediately
COVERAGE: Full-time
CITY: Skellefteå
SELECTION: Ongoing
CONTACT: Jacob Matsson

Apply for the position by clicking on ”apply for the job/sök jobbet” below. We work with the process continuously and may proceed with candidates before the ad is removed. If you want, you can also create a user and upload your CV and cover letter. We do unfortunately not accept applications by mail, but if you have questions about the position, you are welcome to contact us at info@professionalsnord.se.


Information om kundföretaget
NUITEQ® is a collaborative software company that enables teams, organizations, educational institutions, and businesses to add value through smarter human interaction.

Vision:
We believe in a collaborative world where anyone can participate, exchange, learn, and get inspired by smarter human interaction with no digital boundaries.

Mission:
We offer our customers collaborative software and adapted content in order to improve and increase the value in human interactions in teams, organizations, educational institutions, and businesses.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Jacob Matsson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Skellefteå

Publiceringsdatum

2018-12-10

Ansök

Transportledare sökes till Kuusakoski i Skellefteå! Heltid Skellefteå Mer info

Nu har du den gyllene möjligheten att arbeta på ett företag som bidrar till samhället samtidigt som dina arbetsdagar innehåller stor variation. Vi söker dig som har erfarenhet inom logistik och som vill ha ett meriterande arbete som transportledare. Beskriver du dig som en social person som dessutom är strukturerad i ditt arbetssätt? Då är det kanske dig som vi söker. Välkommen in med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Kuusakoksis räkning en transportledare. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kuusakoski under sju månader. Anledningen till varför vi söker dig är för att en tidigare anställd ska gå på föräldraledighet och kommer åter i tjänst i september.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Kuusakoskis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Inledningsvis i din anställning kommer du att få en gedigen introduktion som är sex veckor lång. Under denna introduktion har du en erfaren mentor som blir ditt bollplank. Kuusakoski är måna om dig och att du ska få goda förutsättningar i ditt arbete, därav erbjuder de dig denna start. Dina arbetstider är vardagar mellan klockan 07:00-16:00.

En anställd på Kuusakoski berättar att denne känner en stolthet över att vara anställd på ett företag som arbetar med återvinning, vilket är viktigt i dagens samhälle med tanke på de miljöfrågor som finns. Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
I rollen som transportledare har du möjlighet till ett arbete där ingen dag är den andra lik. Du kommer att ansvara för att samordna inbokningar av hämtning för containers ute hos kunder, koordinera interna samt externa transporter i Sverige samt se till att chaufförer har rätt dokument för att passera landsgränsen. Vidare planerar du lokala transporter och ser till att optimera transporterna så att de blir så effektivt som möjligt. Du har en samordnande funktion och kommer även att ha en daglig dialog med chaufförer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Samordna interna samt externa transporter
• Inbokning av tömning för container
• Kontering av fakturor
• Kundbemötande


Vi söker dig som
Har tidigare arbetslivserfarenhet inom logistik samt har goda språkkunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Vi ser även att du innehar B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra lastbil, men inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Kuusakoski. Du är en person som trivs att ha ett flexibelt arbete där du har frihet under ansvar samtidigt som du kan hantera fartfyllda situationer på ett strukturerat sätt. Vidare är du en social och serviceinriktad person då du kommer att ha kontakt med chaufförer, kunder och chefer vilket också förutsätter att du är framåt och trygg i dig själv.

START: Februari
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Kuusakoski är en kundorienterad, banbrytande, miljömedveten leverantör av återvinningstjänster med internationella referenser. Medarbetare på Kuusakoski har hög kompetens inom återvinning och miljöteknik samt är motiverade att främja återvinningsgraden så att de kan bidra till ett hållbart samhälle. Hos Kuusakoski erbjuds du att växa professionellt och du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter. Här har du chans till utveckling och utbildning som nås via personliga mål och diskussioner tillsammans med din chef.

Läs gärna mer på deras hemsida: https://www.kuusakoski.com/


Kontaktperson(er)

Jennifer Flyckt

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Skellefteå

Publiceringsdatum

2018-11-27

Ansök

VA-Projektör till ÅF i Skellefteå! Heltid Skellefteå Mer info

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga! Brinner du för teknisk utveckling och gillar att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vill du utveckla din kompetens som konsult och bli en del av ett rutinerat och hängivet team? Perfekt, läs vidare så berättar jag mer!

Urvalsprocessen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan till oss redan idag!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för ÅF:s räkning en VA-projektör! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ÅF under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ÅF befinner sig i en expansiv fas och vill nu utöka sitt hängivna och team på plats i Skellefteå. På ÅF lever de efter deras värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ÅF:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
Som VA-projektör på ÅF kommer ditt arbete cirkulera kring om- och nybyggnationer av ledningar, anläggningar och pumpstationer. Du har möjlighet att arbeta i samtliga projektstadier från förstudie med dimensioneringar och beräkningar till mer detaljprojektering. Stor del av arbetet utförs i CAD-miljö.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Framtagande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar
• Projektering i CAD-miljö

Som ny på ÅF kommer du tilldelas en fadder som kommer hjälpa dig in i arbetet för att du på sikt ska kunna ta dig an mer egna uppdrag och på sikt bli helt självgående.


Vi söker dig som
har en examen som högskoleingenjör eller civilingenjör, eller har samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre erfarenhet i branschen. Vidare är det ett krav att du har B-körkort och behärskar det svenska språket i tal och skrift då arbetet kräver detta. Har du erfarenhet från konsult-, kommun- eller entreprenadsidan är detta meriterande. Då stor del av arbetet utförs i CAD-miljö är det positivt om du har erfarenhet av det, men det är inte ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ÅF. Som person är du därför nyfiken och intresserad av ditt teknikområde samt har energi och driv. Du har starkt engagemang, god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.
ÅF Making Future
Vill du hämta inspiration? kika in på deras hemsida www.afconsult.com/sv/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Jacob Matsson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Skellefteå

Publiceringsdatum

2018-11-20

Ansök

Sundsvall
Rekrytering av Säljansvarig till EcoBlast! Heltid Sundsvall Mer info


Har du erfarenhet av försäljning och har du framförallt drivet att förändra och modernisera måleribranschen? Då kan det här vara nästa steg i din karriär.

EcoBlast letar nu efter dig som vill bli Säljansvarig med utgångspunkt från din hemort! Det här är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet startup bolag med helhetsansvar och representera den drivna branschinnovatören EcoBlast!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för EcoBlasts räkning en Säljansvarig. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget. Du kommer sedan anställas direkt hos EcoBlast.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EcoBlasts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till, info@professionalsnord.se

I rollen kommer hela Sverige ligga som arbetsområde, all verksamhet utgår idag från EcoBlasts kontor vilket är beläget i Umeå där grundarna samt den administrativa funktionen sitter. Vid tjänsteresor kan du vara baserad vart som helst rent geografiskt, varpå du bor på och utgår från hotell. Då du kommer att tillbringa största delen av din arbetstid på resande fot, får du i tjänsten tillgång till tjänstebil, dator och telefon.

Produkten, EcoBlast är en unik och miljövänlig metod för att ta bort färg från fasader och riktar sig till entreprenader samt varuhandeln inom bygg.

Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet och vara delaktig i att revolutionera måleribranschen i Sverige. Gränsen för hur långt du kan utvecklas i rollen och inom företaget sätts endast av dig själv.


Arbetsuppgifter
Som Säljansvarig kommer du självständigt prospektera och driva affärer genom att hitta rätt kund, boka, genomföra möten och stänga affärer! Inledningsvis kommer du att få en introduktion där du lär dig alla grunder som du behöver för att kunna driva försäljningen, skapa och bibehålla nöjda kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
• Prospektera
• Boka och gå på säljmöten
• Delta vid branschträffar i form av mässor
• Bearbeta och utveckla befintliga kunder

Du kommer att arbeta självständigt med hela processen för både nya och befintliga kunder vilket innefattar allt från att nå ut till nya kontakter samt utveckla samarbetet med nuvarande kunder.
Att arbeta med försäljning hos EcoBlast innebär att du får stora möjligheter att ta eget ansvar, komma med modiga initiativ och påverka ett företag som vill etablera sig på den svenska marknaden och på sikt vidareutveckla en internationell satsning. Vägen till framgång som Säljansvarig på EcoBlast går genom hög bokningsfrekvens, självdisciplin och att genomföra väl avvägda säljmöten.


Vi söker dig som
Förstår försäljning och som drivs av att skapa de bästa resultaten genom vilja samt engagemang. Du har vana av kundrelationer och av att arbeta under eget ansvar mot uppsatta mål. Har du erfarenhet inom B2B försäljning och/eller måleribranschen är det meriterande för tjänsten.

Du innehar körkort B samt talar och skriver både svenska och engelska flytande då arbetets uppgifter kräver det.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Som person ser du möjligheter i alla led. Du brinner för att skapa nya relationer och tar fullt ansvar för din egen utveckling och säljresultat tillsammans med bolagets grundare. För att bli långsiktig i rollen hos EcoBlast är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och vinnarskalle från dag ett.

I rollen representerar du EcoBlast, vilket innebär att du är affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

START: Februari, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + bonus
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
EcoBlast är ett norrländskt företag som ska förändra måleribranschen med sin nya välbeprövade och miljövänliga EcoBlastmetod. En metod som kommer att revolutionera målares jobb - enklare, effektivare och extremt mycket mer lönsamt.

Läs gärna mer om hur EcoBlast presenterar sig på deras hemsida: EcoBlast.nu


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Rekrytering av Handläggande Byggnadskonstruktör till Ramböll Heltid Sundsvall Mer info

Ramböll befinner sig nu i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål, här får du möjligheten att arbeta med spännande projekt och nya utmaningar i kombinationen med att du tar nästa kliv i karriären. Sök tjänsten redan idag och bli med för att bygga morgondagens samhälle!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Rambölls räkning en Handläggande Byggnadskonstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Ramböll.

Du kommer tillhöra avdelningen för Byggteknik som finns i Gävle och Sundsvall där de idag är 9 personer, varav 6 personer i Gävle och 3 i Sundsvall. De söker nu dig som är Byggnadskonstruktör med möjlig placering på någon av de två orterna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Rambölls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla typer av byggnadskonstruktioner, allt från tunga industriprojekt till kommersiella byggnader. Vidare kommer du arbeta med tekniskt avancerade och intressanta uppdrag antingen i utredning- projekterings och/eller produktionskedet.

Hos Ramböll finns tydliga utvecklingsvägar och medarbetarna erbjuds utveckling med ett brett kursutbud. Arbetsmiljön uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Verksamheten är styrd av integritet där det framhålls ärlighet och värnar om medmänniskan samt samhället i stort. Rambölls värdeord är Innovativ, Analytisk och Professionell.

I rollen som Handläggande Byggnadskonstruktör erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt.

Vi söker dig som
har erfarenhet av byggnadskonstruktion och vill utvecklas inom ett företag med spännande projekt, du har i grunden en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ramböll.

Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att stötta dina mindre rutinerade kollegor. Som person har du ett stort engagemang för ditt arbete och tar initiativ för att driva dina projekt framåt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall/Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Ramböll är ett ledande ingenjörs-, design och konsultbolag som ständigt strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör skillnad för såväl kunder, slutanvändare som samhället i stort.

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Skadeförebyggare till väletablerat försäkringsbolag Heltid Sundsvall Mer info

Nu söker vi dig som vill ta tillfället i akt att få värdefulla meriter hos ett av regionens mest välkända försäkringsbolag! Har du erfarenhet från byggbranschen och vill bygga långsiktiga kundrelationer? Bra! Hos Länsförsäkringar Västernorrland arbetar du för en organisation som är kundägt och har en lokal och trivsam prägel. Beskriver du dig dessutom som en serviceinriktad person som sprider positiv energi i din omgivning? Då verkar du ju vara klippt och skuren för den här tjänsten! Välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Länsförsäkringar Västernorrlands räkning en Skadeförebyggare. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar Västernorrland under sex månader med start i April. Nu har du möjlighet till att förärva värdefulla meriter som skadeförebyggare i en organisation som har lokal prägel och alltid närhet till kunden. Under din anställning har du dessutom en närvarande chef som är mån om dig som anställd.

Länsförsäkringar Västernorrland söker nu dig som ska vikariera för en anställd under en föräldraledighet. Arbetstiderna är förlagda vardagar 08:00-16:45 och du utgår från kontoret i Sundsvall alternativt hemifrån din bostad. Inledningsvis kommer du att gå med rutinerade kollegor för att med hjälp av dem på bästa sätt komma in i arbetsuppgifterna och rutiner. Tillsammans med dem sätter du även en plan för kommande veckor och följer därefter dina planerade besiktningar. Vidare får du en grundläggande genomgång kring Länsförsäkringars försäkringslösningar samt hur du utför en besiktning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Länsförsäkringar Västernorrland önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
I rollen som skadeförebyggare arbetar du med att utföra besiktningar med huvudinriktning på våtrum och kök, till din hjälp kommer du att ha ett protokoll som du utgår från. Du bidrar till en bra kundupplevelse och kommer med tips och rådgivning rörande hur kunden undviker fuktskador. Med hjälp av personlig service skapar du förtroende och långsiktiga relationer gentemot Länsförsäkringars kunder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Boka kundmöten
• Kundbesök
• Besiktning
• Rådgivning


Vi söker dig som
Är praktiskt lagd och har erfarenhet inom bygg och/eller VVS-branschen och du kan arbeta heltid i sommar. Du innehar B-körkort samt tillgång till bil då dagsresor i Regionen förekommer inom tjänsten. Du talar och skriver svenska flytande, då arbetsuppgifterna förutsätter i dina möten med Länsförsäkringars kunder.

Det viktigaste för tjänsten är att du som person är serviceinriktad och utåtriktad. Du mår gott bland andra samt sprider en god energi omkring dig. Då du i tjänsten är en ambassadör och representerar Länsförsäkringar Västernorrland förstår du vikten av gott kundbemötande samtidigt som du är lösningsorienterad för att kunna bistå kunderna med det dem behöver.

START: April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.seInformation om kundföretaget
Anställda på Länsförsäkringar Västernorrland har lokal anknytning och har därmed lättare att engagera sig, förstå och hjälpa sina kunder än de som befinner sig långt borta. Länsförsäkringar Västernorrland är både försäkringsbolaget, banken och fastighetsförmedlingen som kan ordna det mesta som har med kundens trygghet att göra. Inte bara skydd för familj och ägodelar, och inte bara det som har med kundens pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe samtidigt.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Jennifer Flyckt

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Rekrytering av platschef till Northbike Heltid Sundsvall Mer info

Är du den motiverande, relationsorienterade och tydliga platschefen vi söker? Northbike står i en förbättringsfas med nya lokaler och satsar rejält. Med på denna resa söker de efter en platschef med förmågan att skapa de bästa förutsättningarna i arbetsvardagen för resterande personal. Om du är en teamledare som vill att din personal ska utvecklas till att bli duktigare än dig, då trivs du på Northbike! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag om det är dig vi söker.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Northbikes räkning en platschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Northbike.

Med en fördubblad omsättning de senaste två åren så har Northbike idag växt ur sin nuvarande lokal och kommer att ta nästa stora kliv, med ett nytt läge och en ny fastighet på° 4000 m2 så kommer södra brofästet i Sundsvall nu få en hemmaarena för Västernorrlands alla motorintresserade. För att säkerställa deras kvalitet mot kunderna så växlar de inte bara upp med ny byggnad, de har också stärkt upp organisationen med nya säljare, nytillträdd försäljningschef och starkare samarbete med deras leverantörer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Northbikes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.


Arbetsuppgifter
Northbike säljer drömupplevelser till sina kunder som verkligen brinner för de fordon de köper. Som platschef på Northbike ansvarar du över att hela kedjan från säljarna, kundmottagarna till verkstaden fungerar effektivt. Du stöttar personalen på olika sätt och ser till att skapa förutsättningar för att göra kunderna nöjda. Det kan vara att bistå med hjälp till säljarna i utmanande kundfrågor, se till att driften fungerar i verkstaden samt att sitta i förhandlingar och uppföljningar med leverantörer.

Rollen som platschef är bred, den innehåller såväl ekonomiskt ansvar samt personalansvar för ca 25 medarbetare. I och med att Northbike gör en stor satsning nu kommer fokus i den här tjänsten ligga på att du tar till dig de ramar som finns för rollen och utifrån dessa tar egna initiativ.


Vi söker dig som
Är en ledare med teamets välmående och lönsamhet i fokus. Vi ser att du har god känsla för ekonomiska frågor samt förståelse för försäljningsprocesser. Du har B-körkort.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Northbike.
Du vägleder din personal i verksamheten och inte bakom ett skrivbord. Detta ställer höga krav på att du är relationsorienterad, rak och tydlig i din kommunikation samt lyhörd inför dina medarbetare.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Northbike grundades 1965 i Sundsvall och hette då Moped & Motortjänst. 2006 köpte Jonas Olert företaget och bytte efter två år namn till Northbike Sweden AB. Med över 400 fritidsfordon i lager är Northbike idag en av de största i Norden och lever efter deras motto -All in.

Med kraften från personalen tillsammans med några av världens största varumärken inom motorcykel, snöskoter, vattenskoter och fyrhjulingar sa° finns det inget som bromsar deras framtida tillväxt. Läs mer på: www.northbike.se


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Anna Karolina Eriksson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Mekanikingenjör till Eitech Engineering Heltid Sundsvall Mer info

Trivs du med att skapa, utveckla och driva projekt? Har du ett stort intresse för teknik och är nyfiken på ställverk? Känner du dig som en entreprenör men vill ha en trygg arbetsgivare? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eitech Engineerings räkning en mekanikingenjör.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eitech Engineering under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Eitech Engineering växer och är nu i behov av ytterligare kollegor med kunskap inom mekanik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eitech Engineerings önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!
Inom Eitech finns kompetens inom elektromekanisk konstruktion – från fundament till stålkonstruktioner. Med teknisk kompetens och ett stort engagemang förnyar, effektiviserar och bygger Eitech olika kraftanläggningar upp till 400 kV.


Arbetsuppgifter
Som mekanikingenjör hos Eitech Engineering ingår bland annat att besöka befintliga eller nya siter där något ska byggas om eller upp. Du är med på möten kring projekt, anbud eller byggnadsplaner. När verksamheten kräver kommer längre resor att förekomma i tjänsten, uppskattningsvis rör det sig om en natt per månad som du sover på annan ort.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Konstruera ritningar för ny- och ombyggnation
• Ansvara för dokumentationshandlingar som rör projekten
• Delta i olika möten under projekten


Vi söker dig som
Har en ingenjörsutbildning inom mekanik med ett par års erfarenhet av arbetet. Du ska ha kommit i kontakt med något CAD-verktyg. B-körkort är ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eitech Engineering. Du bör agera och tänka som en entreprenör, att ta ansvar för de åtaganden du har och driva dessa i mål. Du är strukturerad och håller ett bra arbetstempo.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Med teknisk kompetens och ett stort engagemang förnyar, effektiviserar och bygger Eitech olika kraftanläggningar upp till 400 kV. Eitech kan bistå dig med allt från nyckelfärdiga anläggningar för kraftproduktion via vindkraftparker och vattenkraftverk till tekniska lösningar för kraftdistribution som förbättrar tillgängligheten och säkerställer en framtida hållbar svensk elförsörjning. Våra kraftingenjörer och tekniker har specialistkompetens inom områden som exempelvis kraftproduktion, transmission, distribution och kraftförsörjning till basindustrin och järnväg.
Läs mer på: www.eitech.se/sv


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Anna Karolina Eriksson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Montageledare till GlasPartner AB Heltid Sundsvall Mer info

Är du en driven person som vill arbeta inom ett mindre företag med stora utvecklingsmöjligheter? Har du erfarenhet av praktiskt arbete och söker en tjänst där du får arbeta självständigt? GlasPartner utökar så ta chansen och sök redan idag! Kanske kommer du med tiden att ha delägarskap i GlasPartner?

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för GlasPartners räkning en montageledare. Du kommer under de sex första månaderna att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Har samarbetet fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos GlasPartner, vilket kommer att vara alla parters målsättning.

Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och gränsen för din utveckling sätts mestadels av dig själv. Tillsammans med din chef, som även är grundare och ägare till företaget, kommer du att sätta en gemensam plan för hur just du kan utvecklas tillsammans med bolaget.


Arbetsuppgifter
Som montageledare hos GlasPartner kommer du inledningsvis att arbeta med olika typer av montage. Du kommer att arbeta självständigt där du har ansvar över ditt arbete med montage av GlasPartners produkter. Det arbete du genomför, kan variera från större glasfasader till enstaka mindre glaspartier. Vidare kommer även montage av exempelvis solskydd, dörrautomatik, säkerhetsgaller, jalusier och fönster omfattas i rollen.

Du kommer ha tillgång till egen firmabil och området som du arbetar utifrån är Sundsvall. Dagbok fylls i kontinuerligt från din mobil vilket innebär ett fritt arbete under eget ansvar.

Hos GlasPartner är ledord som god service och hög kvalitet centrala vilket innebär att du kommer arbeta nära dina kunder och leverantörer där du skapar, bibehåller och utvecklar relationer.

Det finns chans till mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget så som kalkylering, projektledning till att arbeta med större projekt samt delägarskap! Här kan du själv i stor grad påverka din vardag och framtida utveckling.

Vi söker dig som
Som är händig och praktiskt lagd, du har någon tidigare arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift då du kommer att kommunicera med kunder samt leverantörer. Om du har grundläggande kunskap i engelska och tidigare erfarenhet av GlasPartners produkter är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos GlasPartner. Därför har du som person ett driv och vilja för att skapa resultat genom att självständigt och tillsammans med andra hittar kostnadseffektiva lösningar åt GlasPartners kunder. Du har en förmåga att prioritera och effektivisera ditt arbete och till din hjälp kommer du att ha en att-göra-lista som du själv ansvarar för. Då du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget ser vi därför att du är en person som har lätt för att ta för dig samt att det kommer naturligt för dig att skapa nya kontakter och bygga relationer.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
GlasPartner är ett ungt familjeföretag som finns på Alnö i Sundsvall. De har en gedigen erfarenhet inom fönster-, glas-, och solskydd. GlasPartner arbetar även med glasräcken, metallpartier, glaspartier, fönsterfilm, markiser, dörrautomatik, galler och jalusier. Det gör att de snabbt hittar lösningar på specifika problem. Tillsammans med erfarna samarbetspartners, säljer, monterar och reparerar de jobb till fasta priser med garanti.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Ida Strömgren

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-16

Ansök

IT-intresserade projektörer med inriktning mot dokumentation till Eltel Sundsvall Mer info

Är du en problemlösare av rang och har ett stort intresse för IT? Då har vi tjänsten för dig. Eltel söker just nu fem nya medarbetare till deras team av Projektörer med inriktning på dokumentation. I rollen som Projektör med inriktning på dokumentation kommer du att arbeta i Eltels nya GIS-miljö framtagen av Telia. Du kommer, tillsammans med dina kollegor fylla en viktig funktion i samband med implementeringen av det nya IT-systemet.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eltels räkning fem Projektörer med inriktning på dokumentation.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Telia byter ut sitt nuvarande GIS system där Eltel har en stor roll i utvecklingen framåt. I samband med detta behöver Eltel flera duktiga medarbetare till deras team av Projektörer med inriktning på dokumentation.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som en del av teamet kommer du att arbeta i Eltels nya GIS-miljö som är framtagen av Telia. Arbetet kommer även att innebära viss problemlösning och uppföljning av förbättringsåtgärder. Då systemet inte ännu är fullt utvecklat är det du, tillsammans med dina kollegor som ansvarar för att produktionen går framåt. Systemet kommer att bli Eltels huvudsakliga GIS-system och därför är din roll otroligt viktig.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Dokumentera fibernät i systemet
• Kommunicera defekter / förbättringsåtgärder i systemet till projektledningen
• Tillsammans med övriga teamet och projektledningen utveckla processerna både internt men även externt mot Telia


Vi söker dig som
Har god datavana och är en problemlösare då du i din nya roll kommer stöta på situationer som kräver det. Vidare ser vi gärna att du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Detta då arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och kommunikation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med fiber, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltel.
Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, har stort IT-intresse samt att du trivs att jobba både självständigt men även samarbeta med andra kollegor. Vidare ser vi gärna att du har modet att ta egna beslut och testa nya vägar i syfte att komma fram till den bästa lösningen.


Information om kundföretaget
http://www.eltelnetworks.com/sv/svenska/mer-om-eltel

Kontaktperson(er)

Christoffer Sanchez Lindgren

Anställningsomfattning

Anställningsform

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-09

Ansök

Är du SBMs nästa Servicetekniker? Heltid Sundsvall Mer info

Sundsvalls Bandtransport och Miljöservice AB växer i snabb takt. Vi söker nu en servicetekniker till deras team som har ett engagemang för service och förbättringar inom tung industri, som även drivs av att felsöka och hitta lösningar på problem. Är du en person som är flexibel och som gillar att åka ut till kunder och leverera? Då ska du söka tjänsten idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för SBMs räkning en servicetekniker, uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sundsvalls Bandtransport och Miljöservice AB. Intentionen är att du på sikt efter sex månader som konsult ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SBMs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Att arbeta som servicetekniker hos SBM innebär stor frihet under ansvar. Man arbetar oftast två och två när man åker iväg på arbeten hos kund, ibland kan det vara flera hos samma kund. De som arbetar åt Sundsvalls Bandtransport och Miljöservice AB kan erbjuda dig att komma in i ett gäng som är sociala och högt i tak. Det finns möjlighet att gå utbildningar inom företaget under tidens gång som kan vara meriterande att ha. Då du kommer att besöka kunder på andra orter förekommer resor i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara:
• Service och nyinstallationer
• Förebyggande underhåll på bandtransportörer, industridammsugare och processventilation.

Arbetsuppgifter som tillkommer är mycket kundbemötande och därigenom ser vi att du har god förmåga i svenska och engelska i både tal och skrift. Arbetstiderna är vardagar från klockan 07:00-16:00.

Vi söker dig som
• B-körkort
• Det är ett krav att du ska ha heta arbeten för den här tjänsten.
• Du har vana av att arbeta med Officepaketet som arbetsverktyg
• Kommit i kontakt med service, svets och montagearbeten i ditt tidigare arbetsliv.

Det är meriterande om du har arbetat inom industrin sedan tidigare och har kunskap i förebyggande underhåll, men det är inget krav för tjänsten. Det är även meriterande om du har fullgjord gymnasieutbildning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SBM.
Du är utåtriktad och har ett servicetänkande då du i din arbetsroll kommer att bemöta många kunder. Du ska vidare vara engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. I det här arbetat arbetar man i grupp och då är det viktigt att ha god samarbetsförmåga, uppskatta kollegor, ha ett ansvarstänkande och stor arbetsglädje.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
SBM arbetar med damm- och spillbekämpning hos kunder som finns inom bas, tillverknings, livsmedel och verkstadsindustrin. Fokus är på lösningar som säkerställer drift, produktkvalitet och arbetsmiljö. Leveransen är allt från utredning, problemlösning fram till en färdig dokumenterad anläggning, dvs ”en funktion”. Konkret innefattar det försäljning, montage och service på industridammsugare, avgas/svets/maskinutsug, krossar, siktar, bandtransportörer, bandavskrapare, stoftavskiljare och processventilation. SBM är inte bundna till ett fabrikat – en lösning, utan kan välja från flera leverantörers sortiment för att uppnå en kundoptimerad lösning

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-06

Ansök

Norrlands bästa student sökes! Deltid Sundsvall Mer info

Trivs du att arbeta i högt tempo, är strukturerad och älskar att kasta dig in i nya utmaningar på daglig basis? Vill du bli en del av en härlig gemenskap samtidigt som du förvärvar värdefulla meriter och får möjlighet att utvecklas till den bästa versionen av dig själv under studietiden? Kul! Då vill vi höra mer om dig! Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Är du redan nu nyfiken på hur vardagen tillsammans med oss kan se ut besök vårt instagramkonto @professionalsnord.


Information om tjänsten
I tjänsten som konsultchefsassistent arbetar du två dagar i veckan parallellt med dina studier. Schema läggs veckovis i samråd med vår assistentchef Emilia. Ditt schema kommer på ett flexibelt sätt kunna kombineras med dina studier.

Under sommaren arbetar du heltid i rollen som vikarierande konsultchef. Du kommer då att arbeta tillsammans med våra övriga assistentstjärnor vilket brukar vara höjdpunkten för många då du ställs inför nya utmaningar som verkligen får dig att utvecklas både i rollen och som person.

Inför din start hos oss kommer du få en grundutbildning och sedan ha hjälpsamma kollegor till hands för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet.


Arbetsuppgifter
Som konsultchefsassistent hjälper du vårat leveransteam främst med administrativa uppgifter. Du kommer få vara med i hela rekryteringsprocesserna från urval av ansökningar till att göra referenstagningar och följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter. Senare när du känner dig trygg i övriga uppgifter kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och målet är att du ska kunna vikariera för konsultcheferna när de är på semester under jul och sommar.

I början av varje månad ansvarar du tillsammans med övriga assistenter för tidrapporteringen. Det innefattar att attestera konsulternas tider samt administration kring löne- och fakturaunderlag i samråd med vår roliga och kompetenta ekonomichef Rickard!

Främsta arbetsuppgifter:
• Urval
• Telefonavstämningar och referenstagningar
• Administration kring avtalsskrivningar och intervjuer
• Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
• Lön och fakturaunderlag
• Övrigt roligt som kan dyka upp


Vi söker dig som
Är studerande med minst två år kvar av dina studier, vi söker en långsiktig resurs och önskar att du ska vilja vara en del av vårt team under minst två år och sedan är vår förhoppning att du ska vilja fortsätta arbeta hos oss då vi växer så det knakar! Du kan arbeta två dagar i veckan samt heltid under sommaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration, service och/eller ekonomi sedan tidigare men det är inget krav för tjänsten. Även körkort är ett plus om du har men inte heller det ett krav. Vi kommer erbjuda dig både möjlighet till praktik och examensarbete och ser gärna att du förlägger den hos oss.

Som person är du effektiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete och att vara serviceminded kommer naturligt för dig. Vidare söker vi dig som är prestigelös, flexibel och trygg i dig själv då arbetsuppgifterna varierar mellan högt och lågt. Du tar ansvar och följer upp det du åtagit dig men framförallt är du redo att kasta dig in i något helt nytt, en superhärlig värld som du inte vet finns än!

Du kommer få ta del av en stor gemenskap och bli inbjuden till en massa galna upptåg tillsammans med oss. Professionals Nord är inte bara ett jobb utan en livsstil som vi brukar säga. Vill du veta mer om hur ett liv tillsammans med oss kan se ut, skicka in din ansökan omgående (snabba dig på, urval sker löpande) så är du ett steg närmare ett riktigt roligt och meriterande extrajobb!!

START: 9/1 2019
OMFATTNING: Deltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emilia Höglund

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Om oss
Vi vet av erfarenhet att medarbetarna är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för rätt person. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Emilia Höglund

emilia.hoglund@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-12-05

Ansök

Teknisk säljare till Proline Nord AB Heltid Sundsvall Mer info

Söker du nya utmaningar och vill arbeta med försäljning mot fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och mot byggbranschen? Är du förtroendeingivande och trivs med att bygga långsiktiga relationer? Perfekt, Proline söker nu dig som kan utgå från Gävle alternativt Sundsvall för att representera dem ute hos kunderna.

Här får du den perfekta kombinationen av att fortsätta karriären inom exempelvis byggbranschen och att arbeta med försäljning! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Prolines räkning en teknisk säljare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Proline. Intentionen är att du efter 6 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Gävlekontoret tillhör Proline Nord AB och på plats sitter ca 6 personer som har olika roller. Du kommer att dela på distriktet tillsammans med din säljkollega i Gävle. Kunder som ingår i ert distrikt sträcker sig från Knivsta i söder upp till Sundsvall i norr. Inom Proline Nord arbetar för närvarande tre säljare, två på plats i Gävle, varav en du kommer ersätta, samt en person i Umeå.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Prolines önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som ny i säljrollen hos Proline kommer du att få en gedigen introduktion av din kollega Robert som också arbetar som säljare och har mångårig erfarenhet. Du kommer även under några veckor bli introducerad på plats i praktiken för att lära dig mer om deras egenutvecklade Proline-metod.

När du känner dig bekväm i rollen kommer du identifiera affärsmöjligheter hos kunder, samt representera Proline hos deras kunder och i marknadsföringsaktiviteter. Du kommer genomföra grundliga kundbehovsanalyser samt upprätta lösningsförslag, kalkyler, offerter och avtal. Till din hjälp har du CRM-system och kalkyl- och offertverktyg samt projektledare där ni tillsammans upprättar underlag till kund.

Kunder som du träffar varierar från privata till större fastighetsägare ex. Rikshem, Diös och kommunala bolag samt bostadsrättsföreningar som exempelvis HSB eller Riksbyggen, detta innebär även att projekten varierar till storlek och tid.

Distriktet där du kommer utgå från sträcker sig från Knivsta upp till Sundsvall vilket innebär resor i tjänsten, du kommer ha förmånsbil.

Vi söker dig som
Har en bakgrund inom bygg, el eller VVS då det kommer ge dig en större förståelse och kortare startsträcka i rollen. Har du tidigare säljerfarenhet är det meriterande men inte ett krav då det är din personlighet som är viktigast, att du kan ta människor på ett förtroendeingivande sätt.

Då resor förekommer i tjänsten till dina kunder är B-körkort ett krav. Vi ser även att du är flytande i tal och skrift i svenska språket då det krävs för dokumentation och gentemot kunder.
Vidare är du van av att ha ett strukturerat arbetssätt i din planering, är driven och har god förmåga att lyssna in kunders behov.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle/Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter. De erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med den egenutvecklade Proline-metod renoveras de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt eller via Prosoc-metoden vränga in ett foder i ledningarna.

Se mer information på www.proline-group.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-11-21

Ansök

Student sökes till InfoCare i Sundsvall! Deltid Sundsvall Mer info

Här är den perfekta tjänsten för dig som är student och vill ha ett meriterande extrajobb inom IT. I den här tjänsten erbjuds du ett flexibelt schema med dagar som inte är den andra lik. Är du en person som gillar att hitta lösningar och tar egna initiativ i arbetet då är det här tjänsten för dig. Välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpnande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för InfoCares räkning en student som har intresse för teknik och vill arbeta extra som IT-tekniker. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta extra på arbetsplatsen. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

I den här tjänsten förläggs arbetspassen i samråd med InfoCare och intentionen är att du kommer att arbeta hela arbetsdagar, det kan vara både vardagar som helger.


Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker på InfoCare kommer du ha en stor variation i arbetet, ingen dag är den andra lik. Du arbetar tillsammans med en erfaren handledare som du tillsammans utför olika uppdrag. Dessa uppdrag kan innebära att ni levererar datorer till kundföretag samt byter ut deras gamla datorer mot nya. Vidare kan det också förekomma att du ska installera Windows 10 på de nya datorerna.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Leverera datorer till kunder
• Installera Windows 10


Vi söker dig som
Vi söker dig som är student på Högskolenivå och har minst ett år kvar av studierna. Vidare har du goda kunskaper i svenska i såväl tar som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta. Du har ett intresse för teknik samt datorvana men det är inget krav för tjänsten. Vi ser även att Körkort B är meriterande men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos InfoCare. Du är ödmjuk och serviceinriktad i ditt sätt att arbeta då du kommer möta många människor i ditt arbete. Du är lösningsfokuserad och finner lätt lösningar på problem som kan uppstå. Vidare är du en driven och initiativtagande person som behåller lugnet i fartfyllda situationer.


START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. InfoCare levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. InfoCares mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna till marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Jennifer Flyckt

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-11-21

Ansök

Webbutvecklare till Cura of Sweden Heltid Sundsvall Mer info

Brinner du för webbprogrammering och önskar utvecklas tillsammans med ett nyetablerat och växande företag? Då är det här tjänsten för dig! I denna tjänst kommer du att erbjudas mycket goda utvecklingsmöjligheter där du själv har möjlighet att påverka din egen utveckling och karriär. Var snabb in med din ansökan då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cura of Sweden:s räkning en webbutvecklare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cura of Sweden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, vilket kommer att vara samtliga parters målsättning.

Cura of Sweden är ett snabbt växande företag med en produkt som gör samhällsnytta genom att hjälpa personer till god sömn. Cura of Sweden befinner sig i en expansionsfas och söker därför en ytterligare webbutvecklare som vill vara med under deras framgångssaga. Du kommer att utgå ifrån deras kontor i Sundsvall.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cura of Sweden:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
I rollen som webbutvecklare hos Cura of Sweden kommer du främst att arbeta med att utveckla deras tre e-handelsplatser. I rollen får du möjlighet att arbeta i både frontend och backend.

Du kommer att arbeta nära de två andra utvecklarna hos Cura of Sweden som kommer att kunna stödja din utveckling. Vidare kommer du att få en mentor som även kommer att introducera dig i arbetet.

I denna tjänst kommer du erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och du får vara med i uppstarten av företaget. Det kommer endast vara du själv som sätter gränser för din utveckling.

Webprogrammering inom:
• PHP och CSS
• Wordpress och Woocommerce
• Linux och MySQL


Vi söker dig som
Har ett tekniskt intresse och rätt inställning. Du har goda kunskaper inom webbprogrammering så som PHP, CSS, Wordpress, Woocommerce, Linux och MySQL. Dessa kunskaper kan du ha införskaffat genom ditt intresse, utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cura of Sweden. Därför ser vi att du är driven och självgående samt har en god problemlösningsförmåga då arbetsuppgifterna förutsätter detta.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Cura of Sweden har sitt huvudkontor och huvud-lager i Sundsvall men har en marknad över hela världen genom återförsäljare och e-handel. Deras fokusområde är hälsa och en av deras framgångsprodukter är tyngdtäcket som ger dig ökad sömnkvalité. Cura of Sweden drivs av en entreprenörsanda och är på väg att fortsätta sin framgångssaga.

Läs gärna mer om hur Cura of Sweden presenterar sig på deras hemsida: https://curaofsweden.com/.


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Ida Strömgren

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-11-21

Ansök

Systemutvecklare inom .NET Heltid Sundsvall Mer info

Vill du programmera tillsammans med rutinerade kollegor där du kan hitta inspiration genom att bland annat möta kollegorna i biljard? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Sök tjänsten redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en systemutvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget, vilket kommer att vara samtliga parters målsättning.

Vår kund har nya uppdrag på ingång och ser därför möjligheten att ta in ytterligare en systemutvecklare för att komplettera deras redan starka team om ca 20 personer. Kontoret är beläget i centrala Sundsvall.


Arbetsuppgifter
Ett av företagets mål är att alla trivas på arbetet vilket har bidragit till en familjär arbetsmiljö där man hjälper och stöttar sina kollegor för att leverera de bästa lösningarna till kund.

Som systemutvecklare kommer dina dagar att innehålla flertalet olika moment, allt inom systemutvecklingskedjan. Du kommer bli en del av ett kundteam där du tillsammans med dina kollegor arbetar dedikerat mot kunderna. Ni hanterar inkomna ärenden och tillsammans med kunden bollar ni idéer i syfte att utveckla tjänsten.

Rollen innebär förutom systemutveckling mycket kundkontakt och du kommer tillsammans med ditt team arbeta med bland annat:

• Systemförvaltning
• Ärendehantering
• Programmering

Som ny på företaget kommer du att få en individuell utbildningsplan med din utveckling i fokus, du kommer dessutom ha en mentor under din första tid som stödjer dig både tekniskt och i att komma in i arbetet på bästa sätt.


Vi söker dig som
Har erfarenhet av utveckling i Microsoft-miljö samt .NET-utveckling. Relevant utbildning från universitetet är meriterande men inget krav för tjänsten. Då du kommer att ha ett nära samarbete med kunder ser vi att du talar och skriver flytande svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser därför att du som söker har en god samarbetsförmåga och ger dina kunder god service. Arbetsuppgifterna förutsätter vidare att du är noggrann och lyhörd i ditt arbete.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Ida Strömgren

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sundsvall

Publiceringsdatum

2018-11-12

Ansök

Umeå
Student till Skräddarens Tvätt & Hyrservice! Deltid Umeå Mer info

Är du studerande och söker efter det perfekta extraarbetet? Trivs du att arbeta i ett företag med familjär känsla och ett högt driv? Vi välkomnar din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Skräddarens räkning produktionspersonal. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Skräddarens under studietiden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Skräddarens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Dina dagar på Skräddarens kommer att vara variationsrika. Vissa dagar kan gå ut på att sortera inkommande textiler enligt fastställd ordning, eller uppmärkning och registrering av textiler. Vidare kan arbetet gå ut på att vika och sortera färdiga plagg. Allt eftersom kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas och ta dig ann mer utmanande uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Sortering smutsiga kläder
• Tvättning och torkning
• Avsyning plagg och mattor

På Skräddarens kommer du erbjudas cirka åtta timmar arbetstid per vecka där timmarna är förlagda på vardagar.


Vi söker dig som
är studerande och att du kan det svenska språket är ett krav då arbetet kräver det. Vidare är det mycket meriterande om du har körkort.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Skräddarens. Du är driven och gillar att lära dig nya saker. Vidare är du noggrann och har enkelt att ta egna initiativ.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Välkommen till Skräddarens Tvätt & Hyrservice AB. Vi är ett serviceinriktat och modernt tvätteriföretag med hög kapacitet. Vårt fokus är professionella och smidiga lösningar för kunder inom industri, vård och omsorg samt hotell och restaurang. Vi driver en av Sveriges modernaste och renaste tvätterianläggningar och servar hela Norrland.

Kontaktperson(er)

Jacob Matsson

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Rekrytering av Säljansvarig till EcoBlast! Heltid Umeå Mer info


Har du erfarenhet av försäljning och har du framförallt drivet att förändra och modernisera måleribranschen? Då kan det här vara nästa steg i din karriär.

EcoBlast letar nu efter dig som vill bli Säljansvarig med utgångspunkt från din hemort! Det här är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet startup bolag med helhetsansvar och representera den drivna branschinnovatören EcoBlast!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för EcoBlasts räkning en Säljansvarig. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget. Du kommer sedan anställas direkt hos EcoBlast.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EcoBlasts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till, info@professionalsnord.se

I rollen kommer hela Sverige ligga som arbetsområde, all verksamhet utgår idag från EcoBlasts kontor vilket är beläget i Umeå där grundarna samt den administrativa funktionen sitter. Vid tjänsteresor kan du vara baserad vart som helst rent geografiskt, varpå du bor på och utgår från hotell. Då du kommer att tillbringa största delen av din arbetstid på resande fot, får du i tjänsten tillgång till tjänstebil, dator och telefon.

Produkten, EcoBlast är en unik och miljövänlig metod för att ta bort färg från fasader och riktar sig till entreprenader samt varuhandeln inom bygg.

Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet och vara delaktig i att revolutionera måleribranschen i Sverige. Gränsen för hur långt du kan utvecklas i rollen och inom företaget sätts endast av dig själv.


Arbetsuppgifter
Som Säljansvarig kommer du självständigt prospektera och driva affärer genom att hitta rätt kund, boka, genomföra möten och stänga affärer! Inledningsvis kommer du att få en introduktion där du lär dig alla grunder som du behöver för att kunna driva försäljningen, skapa och bibehålla nöjda kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
• Prospektera
• Boka och gå på säljmöten
• Delta vid branschträffar i form av mässor
• Bearbeta och utveckla befintliga kunder

Du kommer att arbeta självständigt med hela processen för både nya och befintliga kunder vilket innefattar allt från att nå ut till nya kontakter samt utveckla samarbetet med nuvarande kunder.
Att arbeta med försäljning hos EcoBlast innebär att du får stora möjligheter att ta eget ansvar, komma med modiga initiativ och påverka ett företag som vill etablera sig på den svenska marknaden och på sikt vidareutveckla en internationell satsning. Vägen till framgång som Säljansvarig på EcoBlast går genom hög bokningsfrekvens, självdisciplin och att genomföra väl avvägda säljmöten.


Vi söker dig som
Förstår försäljning och som drivs av att skapa de bästa resultaten genom vilja samt engagemang. Du har vana av kundrelationer och av att arbeta under eget ansvar mot uppsatta mål. Har du erfarenhet inom B2B försäljning och/eller måleribranschen är det meriterande för tjänsten.

Du innehar körkort B samt talar och skriver både svenska och engelska flytande då arbetets uppgifter kräver det.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Som person ser du möjligheter i alla led. Du brinner för att skapa nya relationer och tar fullt ansvar för din egen utveckling och säljresultat tillsammans med bolagets grundare. För att bli långsiktig i rollen hos EcoBlast är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och vinnarskalle från dag ett.

I rollen representerar du EcoBlast, vilket innebär att du är affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

START: Februari, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + bonus
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
EcoBlast är ett norrländskt företag som ska förändra måleribranschen med sin nya välbeprövade och miljövänliga EcoBlastmetod. En metod som kommer att revolutionera målares jobb - enklare, effektivare och extremt mycket mer lönsamt.

Läs gärna mer om hur EcoBlast presenterar sig på deras hemsida: EcoBlast.nu


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Platschef till Fodercentralen i Holmsund! Heltid Umeå Mer info

Fodercentralen är en viktig leverantör till det norrländska lantbruket och söker nu en platschef. Här finns ett brinnande intresse för branschen och företaget är stolta över den service de erbjuder sina kunder. Anställda hos Fodercentralen är ödmjuka, lyhörda och serviceinriktade. Känner du igen dig i detta och har erfarenhet av personalansvar samt inköp? Då är det troligtvis du som är Fodercentralens nästa ledstjärna! Välkommen in med din ansökan idag, urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in den.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Fodercentralens räkning en platschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Fodercentralen. Deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Den befintliga platschefen ska gå i pension efter 16 år på arbetsplatsen och vi letar nu en efterträdare som ska fortsätta driva verksamheten framåt i positiv anda. Inledningsvis i din anställning har du en mentor som kommer att ge dig stöd för att du ska komma in i din roll på bästa möjliga sätt. Hos Fodercentralen är beslutsvägarna korta och du har därmed stort mandat att påverka verksamheten utefter egna och kollegors önskemål.

Lyhörda, effektiva och lösningsorienterade är några av de egenskaper som kännetecknar de anställda på Fodercentralen. De har dessutom ett stort hjärta för branschen och vill alltid leverera den bästa servicen till sina kunder vilket är något som du nu har möjlighet att vara en del av. Arbetsplatsen är stationerad i Holmsund och har idag tolv anställda. Dina arbetsdagar är främst vardagar mellan 07:00-16:00.


Arbetsuppgifter
Som platschef kommer du i din roll vara en god förebild samt vara Fodercentralens ansikte utåt. Du är ett bollplank gentemot kollegor och det blir viktigt att du ger rätt förutsättningar för att andra ska lyckas i deras arbete. Vidare har du myndighetskontakter och ser till att olika krav och certifieringar uppfylls.

Du ska ansvara för större inköp av råvaror och säsongsvaror ska planeras samt genomföras så kostnadseffektivt som möjligt. Du skapar även kalkyler och gör prissättningar på produkterna. I rollen som platschef blir du en viktig grundpelare för att driva verksamheten framåt och för hur Fodercentralen ska marknadsföra sig själva och deras produkter.

Några vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Personalansvar
• Myndighetskontakter
• Inköp
• Göra kalkyler och produktprissättningar
• Marknadsföring
• Kundbesök


Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet av personalansvar och inköp, detta eftersom det är två viktiga områden som du kommer att arbeta med. Vi ser även att du har Körkort B då det kan förekomma resor inom tjänsten. Du kan kommunicera på engelska samt svenska såväl i tal som i skrift. Självklart är det meriterande om du har haft en liknande befattning tidigare. Kanske har du till och med arbetat inom en liknande bransch?

Det absolut viktigaste i tjänsten som platschef på Fodercentralen är din personlighet. Du är lyhörd, serviceinriktad och ödmjuk gentemot kollegor, kunder samt myndigheter och kan anpassa ditt bemötande på ett professionellt sätt. Vidare är du öppen för att lära dig nya områden och är initiativtagande i ditt arbete.

START: Mars
OMFATTNING: Heltid
STAD: Holmsund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.seInformation om kundföretaget
tolv anställda fördelat på områdena försäljning, transport, ekonomi, produktion, optimering och lager. Fodercentralen har ett tydligt kundfokus med hög servicenivå. Företaget arbetar nära sina kunder och är en pålitlig leverantör till det norrländska lantbruket.

Läs gärna mer på deras hemsida http://www.fodercentralen.se/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Jennifer Flyckt

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-12-13

Ansök

Konstruktör med genuint driv mot industrin i Umeå-regionen! Heltid Umeå Mer info

Är du en nyfiken person som känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang och ta samhällsansvar? Perfekt, då har vi tjänsten för dig!

Kunden erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar i region Norr huvudsakligen anläggnings- och processkonstruktion. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag.


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en konstruktör mot industrin i Umeå-regionen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som konstruktör ges du möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som konstruktör med tyngdpunkt på mekanik, processrör och industriell HVAC för process- och industrianläggningar. Som konsult kommer du att ha ledande och samordnande roller i stora industriuppdrag.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Arbeta med CAD-system så som Autocad
• Kundkontakt
• Resor i tjänsten förekommer


Vi söker dig som
Har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot industri. Du har konstruktionsvana och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av något av våra verktyg Plant 3D, E3D, PDMS, Revit eller Magicad.

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från massa-/pappers-, livsmedelsindustri eller annan processindustri.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Du är drivande, engagerad, nyfiken samt gillar att ta ansvar. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla kunders verksamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär ansvar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

START: Omgående eller enligt ök
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-12-10

Ansök

Rekrytering av en serviceinriktad transportplanerare till Fodercentralen! Heltid Umeå Mer info

Fodercentralens målsättning är att vara en pålitlig partner och leverantör till det norrländska lantbruket där kunden är i fokus. De söker nu en transportplanerare som har hög känsla för service och som vill vara en del av deras härliga gäng. Har du god telefonvana samt en känsla för struktur? Då är det kanske dig som vi söker. Välkommen in med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Fodercentralens räkning en transportplanerare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Fodercentralen.

Hos Fodercentralen är kunden i fokus och de erbjuder utomordentlig service dagligen och arbetar från Sundsvall upp till Kiruna. Dina arbetstider är förlagda på kontoret i hamnen i Holmsund vardagar mellan 07:00-16:00.

Arbetsplatsen har tolv anställda med en bra sammanhållning som är förväntansfull inför din start. Inledningsvis i din anställning kommer du att få en gedigen introduktion, allt för att du ska bli bekväm i din blivande yrkesroll.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Fodercentralens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.


Arbetsuppgifter
Som transportplanerare hos Fodercentralen har du fartfyllda dagar där du är en viktig grundpelare för att få alla delar inom bulkbilsleveranser att flyta på. Du kommer att ringa ut till kunder för att stämma av kommande beställningar av foder. Därefter planeras leveranser och det är då upp till dig att se till att det blir så effektivt som möjlig till lantbrukaret.

Fodercentralen arbetar med ett kundorderstyrt system och producerar produkter efter kunders behov.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Ringa ut till kunder
• Lägga beställningar till produktionsavdelningen
• Planering av logistiken


Vi söker dig som
Har god telefonvana då telefonen kommer vara ditt främsta arbetsredskap när du ringer ut till kunder. Vi ser även att du innehar körkort B. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet inomsom vi bedömer som relevant samt har kunskaper kring det geografiska området som de arbetar inom.

Det viktigaste i denna tjänst är dina personliga egenskaper! Då du kommer att ha kundkontakt dagligen förutsätter vi att du är serviceinriktad samt har en god kommunikativ förmåga. Du är strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Vidare är det viktigt att du är flexibel och kan ha en problemlösande funktion i arbetet då dina arbetsdagars innehåll kan förändras.


START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
ORT: Holmsund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.seInformation om kundföretaget
Fodercentralen grundades i Vännäs 1955. Sedan 1979 är fabriken belägen i Holmsund och består av tolv anställda fördelat på områdena försäljning, transport, ekonomi, produktion, optimering och lager. Fodercentralen har ett tydligt kundfokus med hög servicenivå. Företaget arbetar nära sina kunder och är en pålitlig leverantör till det norrländska lantbruket.
Läs gärna mer på deras hemsida http://www.fodercentralen.se/


Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Jennifer Flyckt

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-12-06

Ansök

Technical Service Representative till BRP! Heltid Umeå Mer info

Levererar du service i världsklass, har en teknisk bakgrund och älskar BRP:s produkter? Grattis, här är ditt drömjobb! Vi söker en servicetekniker till BRP:s svenska huvudkontor! Du blir en del av ett världsledande företag med spännande utvecklingsmöjligheter, läs vidare och sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för BRP:s räkning en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos BRP.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och BRP:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som servicetekniker hos BRP är du stationerad i deras toppfräscha lokaler i Umeå. Du blir en del av ett team som i dagsläget består av fem personer, för att ge dig de bästa förutsättningarna inleds tjänsten med en introduktion där du får utbildning i produkter, arbetsgång och affärssystem. Som servicetekniker arbetar du med Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo samt Can-Am.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av teknisk produktsupport och garantifrågor. Du kommer i huvudsak att arbeta mot återförsäljare i Sverige och Norge, men även övriga Europa. Dessa kontaktar BRP direkt via telefon eller via ett webbaserat system när de behöver rådgivning eller vill rapportera in problem, din roll är att samla information och att tillsammans med återförsäljaren lösa problem som uppkommer vid service/garantier/reparationer.

Du är ett stöd i produktrelaterade frågor och förfrågningar angående BRP:s produkter och ni som team ansvarar för att utbilda återförsäljarna i nya produkter och förändringar, exempelvis årets nya skotrar. Utöver detta kommer du även att var en del i arbetet med produktutveckling för att ständigt förbättra BRP:s produkter.

Vi söker dig som
Har en teknisk bakgrund och ett stort tekniskt intresse. Du motiveras av att analysera problem och leverera lösningar. Du har ett gediget intresse för BRP och deras produkter, självklart har du kännedom om hur deras maskiner fungerar. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift då det krävs i kommunikationen med kunder. Engelska är koncernspråk och förekommer dagligen i tal och skrift. Talar och förstår du finska ser vi det som meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos BRP. Tillsammans med BRP har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du är en person som ser en egen vinning i att hjälpa andra. Du sätter kunden och dess behov i första hand och gör alltid ditt yttersta för att leverera den bästa möjliga servicen. Vi värdesätter din kommunikativa sida högt då du på ett pedagogiskt sätt förmedlar information till kunder och distributörer. Vidare är du strukturerad och van att hantera flera olika ärenden och uppgifter samtidigt.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Engström

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
BRP är noterat på Torontobörsen doo.to och är världsledande inom design, utveckling, tillverkning, distribution och marknadsföring av motorsportfordon och drivsystem. Byggd på en 70-årig tradition av kompetens och med huvudkontor i den kanadensiska staden Valcourt äger BRP fabriker i Kanada, USA, Mexico, Finland och Österrike och har en sammanlagd arbetsstyrka på mer än 7 500 personer. BRP:s produkter distribueras i över 100 länder, genom mer än 3 500 återförsäljare och distributörer.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Sara Engström

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-12-05

Ansök

Lagerpersonal med truckkort Heltid Umeå Mer info

Är du en person som inte drar dig för fysiskt arbete och har truckkort? Då har vi tjänsten för dig!

Till vår kund söker vi lagerarbetare för start under december/januari, skicka in din ansökan redan nu då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning 3 lagerarbetare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer arbetsuppgifterna i första hand innebära truckköring, in och utleverans, plock och packning.

I dina arbetsuppgifter ingår b.la.:
• Packning av pallar
• Av- och pålastning
• Vara behjälplig i det övriga arbetet i lagret

Vi söker dig som
har truckkort med A-behörighet och/eller B, då du kontinuerligt kommer använda det i arbetet. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från terminal- eller lagerarbete.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du arbetsvillig, noggrann och vill arbeta under högt tempo. Vidare är du glad och bidrar till en positiv inställning på arbetsplatsen.

START: December/Januari
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Stina Andersson

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-12-04

Ansök

Jr Webbutvecklare till spännande företag Heltid Umeå Mer info

Vi söker nu dig som är i början av din karriär och vill bygga din framtid tillsammans med ett härligt gäng! Vill du vara med och påverka framtiden hos ett bolag i utvecklingsfas? I tjänsten som webbutvecklare erbjuds du en bred roll hos ett spännande bolag på frammarsch!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en webbutvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Som webbutvecklare hos vår kund blir du en del av ett kompetent och fartfyllt team om fyra personer där samhörighet och utveckling står i fokus. För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i rollen kommer du att ges en introduktion i arbetets rutiner och uppgifter på plats.

Här finns kompetens som varit med sedan starten av företaget och i rollen som webbutvecklare erbjuds du utvecklingsmöjligheter och kompetensutbyte i form av interna utbildningsseminarier bland befintliga utvecklare.

Arbetsuppgifter
I rollen som webbutvecklare kommer dina arbetsuppgifter att centreras kring .NET-utveckling, C# samt att skapa nya sektioner i CRM-system. Du kommer att arbeta med att vidareutveckla gamla delar av systemet för att göra dessa mer anpassade till dagens teknik. Vidare arbetar ni testdrivet (TDD).

Delar av det dagliga arbetet bedrivs i projektform där ni som grupp är engagerad i hela processen från kravställning till implementation. Ni utvecklar enligt agila metoder (Kanban) och har en nära dialog med såväl kollegor som användare. Tillsammans med produkt- och systemansvarig och lead developer kommer ni vidareutveckla Umeåkontoret och se till att tillväxten fortsätter.

Vi söker dig som
Har en relevant akademisk bakgrund inom IT. Du har erfarenhet av att arbeta i C# samt .NET. Vidare är det meriterande med kunskaper i MYSQL server. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

För tjänsten läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du en lagspelare som besitter en god samarbetsförmåga då du i rollen kommer att samverka med övriga kollegor. Vidare ser vi gärna att du har en god förmåga att ta initiativ och kommer med nya idéer för att hitta sätt att driva arbetet framåt.

Då rollen även innebär en del person- och kundkontakt förutsätter vi att du är en person med god social förmåga och du bidrar med energi till såväl kunder som kollegor. Självklart är du prestigelös och hugger i där det behövs!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-11-27

Ansök

Student till Laitis som lager- och leveranspersonal! Deltid Umeå Mer info

Är du studerande och vill tjäna lite extra slantar under studietiden? Ser du dig som driven och social? Då har vi tjänsten för dig! Urvalet sker löpande därför välkomnar vi din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Laitis räkning en student som kommer arbeta som lager- och leveranspersonal. Detta är ett studentuppdrag där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Laitis.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Laitis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
När du kommer in på morgonen tilldelas du en plocklista som du kommer att arbeta efter. Du kommer att utgå från den och plocka ihop varor för att sedan hoppa in i bilen och leverera ut det till kund.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Kundkontakt
• Plock av varor
• Leverans av varor

Som ny i arbetet kommer du gå sida vid sida med erfarna kollegor som kommer hjälpa dig in i arbetsuppgifterna på bästa sätt tills du är bekväm att ta dig an arbete självständigt!

Arbetet kommer vara förlagt tisdagar till fredagar mellan 07-10 på förmiddagarna.


Vi söker dig som
Är studerande och har B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Laitis.
Därför ser vi att du som person är driven och strukturerad. Vidare kommer den sociala delen naturligt för dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Företagets vision:
Vi ska vara den ledande aktören på vår hemmamarknad inom handel med bilreservdelar, maskiner, verktyg och förnödenheter till företag/stat/kommun och konsument.Både kunder, leverantörer/tillverkare och konkurrenter skall betrakta oss som en ledstjärna i vår kompetens, tillgänglighet, service och support.

Företagets affärsidé:
Laitis ska tillgodose företag och privatpersoner med kvalitativa och säkra produkter för en kostnadseffektiv totallösning. Laitis ska med sin unika kompetens och programutbud medverka till att varje kund blir erbjuden rätt produkt för rätt ändamål och på så vis vara värdeskapande både för återförsäljare och slutkund.
https://laitis.se/


Kontaktperson(er)

Jacob Matsson

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-11-21

Ansök

Student sökes till InfoCare i Umeå! Deltid Umeå Mer info

Här är den perfekta tjänsten för dig som är student och vill ha ett meriterande extrajobb inom IT. I den här tjänsten erbjuds du ett flexibelt schema med dagar som inte är den andra lik. Är du en person som gillar att hitta lösningar och tar egna initiativ i arbetet då är det här tjänsten för dig. Välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpnande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för InfoCares räkning en student som har intresse för teknik och vill arbeta extra som IT-tekniker. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta extra på arbetsplatsen. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

I den här tjänsten förläggs arbetspassen i samråd med InfoCare och intentionen är att du kommer att arbeta hela arbetsdagar, det kan vara både vardagar som helger.


Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker på InfoCare kommer du ha en stor variation i arbetet, ingen dag är den andra lik. Du arbetar tillsammans med en erfaren handledare som du tillsammans utför olika uppdrag. Dessa uppdrag kan innebära att ni levererar datorer till kundföretag samt byter ut deras gamla datorer mot nya. Vidare kan det också förekomma att du ska installera Windows 10 på de nya datorerna.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Leverera datorer till kunder
• Installera Windows 10


Vi söker dig som
Vi söker dig som är student på Högskolenivå och har minst ett år kvar av studierna. Vidare har du goda kunskaper i svenska i såväl tar som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta. Du har ett intresse för teknik samt datorvana men det är inget krav för tjänsten. Vi ser även att Körkort B är meriterande men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos InfoCare. Du är ödmjuk och serviceinriktad i ditt sätt att arbeta då du kommer möta många människor i ditt arbete. Du är lösningsfokuserad och finner lätt lösningar på problem som kan uppstå. Vidare är du en driven och initiativtagande person som behåller lugnet i fartfyllda situationer.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. InfoCare levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. InfoCares mål är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna till marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Jennifer Flyckt

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-11-21

Ansök

Student till Grow Me som SEM-konsult! Deltid Umeå Mer info

Är du student och önskar värdefull arbetslivserfarenhet? Älskar du att leverera bra lösningar till kunder, är ansvarstagande och vill bli en del av ett tight arbetslag. Perfekt, då har du hittat rätt! Läs vidare så berättar jag mer.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Grow Me:s räkning en student som kommer arbeta med Search Engine Marketing (SEM). Detta är ett studentuppdrag där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Grow Me.

Grow Me är konsulter med e-butiker som kunder. De består av driftiga och företagsamma studenter som vid sidan om studierna arbetar med att leverera skräddarsydda lösningar till sina kunder. Grow Me är ett växande och nyskapande företag som söker dig för att ta nästa steg!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se


Arbetsuppgifter
I tjänsten på Grow Me kommer dina dagar att se väldigt olika ut. Du kommer arbeta projekt- och aktivitetsbaserat för att leverera skräddarsydda lösningar ut till kund. I projekten kommer du främst arbeta självständigt men du har dina kollegor att bolla tankar och idéer med.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Kundkontakt.
• Sätta upp och leverera digital marknadsföring i tex. Google Ads, Facebook Ads mfl.
• Följa upp och optimera marknadsföringen.


Vi söker dig som
Är student och har tidigare erfarenhet av Google Ads, Google Analytics och Facebook Ads.
Har du tidigare erfarenhet av WooCommerce och/eller Magento är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.
Du är därför driven, ansvarstagande och företagsam. Vidare ser vi gärna att du har ett stort intresse för detta område även på fritiden.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Sedan starten har Grow Me fokuserat på att ge sina kunder tillväxt, teknik och kunskap. Genom att fokusera på sina kunders tillväxt och lönsamhet och utforma samt leverera sina tjänster med det som utgångspunkt så har de på kort tid vuxit till 5 personer. De söker löpande duktiga människor inom e-handel, programmering och digital marknadsföring som vill ingå i deras team.

Kontaktperson(er)

Jacob Matsson

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-11-20

Ansök

Elektronikkonstruktör mot kretskort Heltid Umeå Mer info

Vi söker dig som drivs av att vilja ligga i framkant inom den senaste tekniken och som vill ta nästa steg i din egen utveckling! Ta chansen att arbeta som elektronikkonstruktör hos Sigma i Umeå. Du kommer att erbjudas ett varierande arbete i en snabbväxande organisation där det är korta beslutsvägar.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sigmas räkning en elektronikkonstruktör mot kretskort.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sigma. Intentionen är att du efter 12 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sigma i Umeå har en stark tillväxt varpå de kommer utöka sin leverans-styrka. Hos Sigma får du som ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i deras egna kundprojekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för dig som ingenjör. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sigmas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som elektronikkonstruktör får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk industri. I rollen får du möjlighet att arbeta med elektronikkonstrukion inom många olika branscher, exempelvis tillverknings-, fordons-, marin- och medicinteknikindustrin.

Inledningsvis kommer du att arbeta mot en av Sigmas intressanta kunder tillsammans med en erfaren kollega som kommer att leda samt kvalitetssäkra arbetet. Denna kollega kommer även inledningsvis att fungera som din mentor.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
• Kretsscheman
• Kretskortslayout
• Komponentval
• Dimensionering

Omkring dig kommer du att ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigmas produktutvecklingsgrupp. Kontoret i Umeå ligger centralt inne i Gallerian, där du kommer att tillhöra ett team som hjälps åt. Du kommer inledningsvis främst att vara inhose men kommer även att vara ute hos kunder.

Sigma tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef. Det är en snabbväxande organisation där det är nära till beslut och för dig som vill utvecklas finns det oändligt med utvecklingsmöjligheter.


Vi söker dig som
Har allt ifrån kort till längre erfarenhet inom området. I grunden har du studerat Datorelektronik/Elektronikingenjör, liknande YH-utbildning eller motsvarande. Har du arbetat med kretskortsdesign och även har förståelse för hur produktionen ser ut är det meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sigma. För att trivas i arbetsgruppen och för att komma in i rollen är du driven och vill utvecklas samtidigt som du är prestigelös. Vidare har du god samarbetsförmåga vilket kommer att vara centralt i rollen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Sigma Industry East North AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar dem en miljö som ger deras anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i Sigmas egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Läs gärna mer om hur Sigma presenterar sig på deras hemsida: www.sigmaindustryeastnorthtechnology.se.


Kontaktperson(er)

Ida Strömgren

info@professionalsnord.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-11-15

Ansök

Biträdande projektör till Sweco Bro och anläggning i Norrland Heltid Umeå Mer info

Är du nyexaminerad inom branschen och söker dig en arbetsplats där du får vara med och planera och utforma framtida samhällen och städer? Perfekt, då har vi tjänsten för dig! Sweco söker dig som vill ta dig an rollen som biträdande projektör inom deras avdelning för Bro och anläggning.

Nyfiken, engagerad och har ett driv inom dig av att ständigt vilja utvecklas? Sök då tjänsten nu, urval sker löpande!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en biträdande projektör mot Bro och anläggning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sweco söker alltid de bästa i branschen och de som har ett genuint driv. Just nu projektörer inom bro och anläggning till Norrland. Som ny i rollen hos Sweco kommer du att få en introduktion samt en mentor som på ett engagerat sätt kommer att introducera dig i företaget och i arbetsrutiner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som medarbetare på Sweco ges du möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som projektör med tyngdpunkt på Bro och Anläggning. Som konsult hos Sweco kommer du att bli en del av ett kompetent team. Sweco har i dagsläget broprojektörer i Örnsköldsvik, Umeå, Luleå och Boden och arbetar med bro- och anläggningsprojekt i hela Sverige.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Upprätta förslags- och arbetshandlingar för anläggningskonstruktioner och broar.
• Projektering i 2D och 3D i program såsom Tekla, Autocad, Rhino och Grasshopper.
• Upprätta tekniska beskrivningar.


Vi söker dig som
Har en relevant högskoleutbildning, exempelvis med en byggteknisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen Autocad eller Tekla.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi söker dig som kan stå för Swecos värdeord vilka är; nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för måluppfyllelse och lönsamhet.

START: April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå, Luleå eller Boden
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Umeå

Publiceringsdatum

2018-11-11

Ansök

Örnsköldsvik
Uppdragsledare till Sweco Bro och anläggning Heltid Örnsköldsvik Mer info

Söker du dig vidare i karriären där du får vara delaktig i att planera och utforma framtidens samhällen och städer? Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och här får du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som också brinner för att skapa smarta lösningar.

Här får du inte bara möjlighet till professionell utveckling utan förutsättningar till det! Vill du vara med och forma framtiden som Uppdragsledare? Sök då tjänsten nedan.


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en uppdragsledare mot Bro och anläggning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Sweco söker alltid de bästa i branschen och de som har ett genuint driv. Hos Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. De erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som medarbetare på Sweco ges du möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som uppdragsledare med tyngdpunkt på Bro och Anläggning. Som konsult hos Sweco kommer du att bli en del av ett kompetent team. Du kommer samarbeta med broprojektörer som finns i Örnsköldsvik, Umeå, Luleå och Boden och arbetar med bro- och anläggningsprojekt i hela Sverige.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Upprätta förslags- och arbetshandlingar för anläggningskonstruktioner och broar.
• Tar fram kontrakt och ansvarar för att projekten följer ekonomin och tidsplaner.
• I de aktuella uppdragen ansvarar du för teamet, sköter projektstyrningen och utför riskanalyser.
• Skapa nya kundrelationer samt aktivt vårda befintliga kundrelationer.


Vi söker dig som
Har en relevant högskoleutbildning, exempelvis med en bygg-/anläggningsteknisk inriktning eller motsvarande kompetens från byggbranschen. Du har projekteringsvana och det är meriterande om du behärskar beräkningar eller beskrivningsarbete.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi söker dig som kan stå för Swecos värdeord vilka är; nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Som person är du strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete. Då du kommer ha kundkontakt i din roll ser vi att du är kommunikativ och bra på att samarbeta. Vidare är du affärsinriktad, kundorienterad och lyhörd mot din omgivning.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär, och målbilden är att alltid leverera den bästa lösningen för kunden. Detta kräver kompetenta och flexibla team med tekniskt kunnande och god förmåga till samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

START: April
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Örnsköldsvik

Publiceringsdatum

2018-11-11

Ansök

Östersund
Klingar SQL som ljuv musik i dina öron? Se hit! Heltid Östersund Mer info

Vill du bli involverad i våra kunders utmaningar och problem samt använda dina tekniska kunskaper till att lösa dem - antingen på egen hand eller tillsammans med dina kollegor? Du har nu möjligheten att kombinera ditt intresse för konfiguration, integrationer och användbarhet med att bygga goda kundrelationer då vi på Medius Ascendo söker en teknisk produktspecialist!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Medius Ascendos räkning en teknisk produktspecialist. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Medius Ascendo.

Medius Ascendo expanderar kraftigt och har precis flyttat sitt huvudkontor till vackra Östersund! Detta innebär stora möjligheter för dig att utvecklas och bara du själv sätter gränsen för vad du kan uppnå. Inför din start kommer du få en introduktion för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet. De sitter i nya, fräscha lokaler och har en härlig stämning på kontoret. I dagsläget är de en grupp om åtta personer som arbetar med utveckling som du kommer tillhöra och som ser fram emot att du ska komma på plats!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Medius Ascendo önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.


Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk produktspecialist kommer du att tillhöra avdelningen för eftermarknad och integration, en grupp som i nuläget består av 8 personer. Medius Ascendo arbetar med en molnbaserad lösning för elektronisk fakturahantering och dina kunder kommer uteslutande att vara företagskunder. Du kommer arbeta med support, tex teknisk support gällande integration mot olika ekonomisystem samt utbildning för våra kunder i hur de bäst använder systemet. Utöver detta kommer du även vara delaktig i vår tekniska leverans till kunden och då använda dig av Microsoft SQL.

Vi söker dig som
Har ett stort tekniskt intresse, är vass i Microsoft SQL och vill arbeta med det på daglig basis! På Medius Ascendo tar man stor hänsyn till personlighet vilket i rollen som teknisk produktspecialist innebär att du är serviceinriktad och har god social kompetens då dina arbetsdagar kommer innefatta mycket kundkontakt. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla relationer och kommunicera, både på svenska och engelska, samt att du har en professionell attityd och hög arbetskapacitet. Du har ett stort konsekvenstänk och är ansvarsfull då du kommer att arbeta i kundernas olika databaser. Vidare trivs du i ett arbetsklimat med lättsam stämning och högt i tak.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Medius Ascendo är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för elektronisk fakturahantering. Lösningar integreras enkelt till alla ledande ekonomisystem och syftar till att effektivisera och automatisera hela processen från order och inköp till fakturagodkännande och betalning. 2013 förvärvades Ascendo och ingår numera i Mediuskoncernen. Vår företagskultur ger dig möjlighet att påverka företagets riktning och din karriär samtidigt som du har stabilitet, fördelar och karriärmöjligheter inom ett globalt växande företag med amerikanska ägare. Läs mer på www.mediusflow.com

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Anna Karolina Eriksson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Östersund

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Rekrytering av Säljansvarig till EcoBlast! Heltid Östersund Mer info


Har du erfarenhet av försäljning och har du framförallt drivet att förändra och modernisera måleribranschen? Då kan det här vara nästa steg i din karriär.

EcoBlast letar nu efter dig som vill bli Säljansvarig med utgångspunkt från din hemort! Det här är en unik möjlighet för dig som vill arbeta i ett entreprenörsdrivet startup bolag med helhetsansvar och representera den drivna branschinnovatören EcoBlast!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för EcoBlasts räkning en Säljansvarig. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för kundföretaget. Du kommer sedan anställas direkt hos EcoBlast.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och EcoBlasts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till, info@professionalsnord.se

I rollen kommer hela Sverige ligga som arbetsområde, all verksamhet utgår idag från EcoBlasts kontor vilket är beläget i Umeå där grundarna samt den administrativa funktionen sitter. Vid tjänsteresor kan du vara baserad vart som helst rent geografiskt, varpå du bor på och utgår från hotell. Då du kommer att tillbringa största delen av din arbetstid på resande fot, får du i tjänsten tillgång till tjänstebil, dator och telefon.

Produkten, EcoBlast är en unik och miljövänlig metod för att ta bort färg från fasader och riktar sig till entreprenader samt varuhandeln inom bygg.

Här finns alla förutsättningar för att kombinera en fantastisk karriärmöjlighet och vara delaktig i att revolutionera måleribranschen i Sverige. Gränsen för hur långt du kan utvecklas i rollen och inom företaget sätts endast av dig själv.


Arbetsuppgifter
Som Säljansvarig kommer du självständigt prospektera och driva affärer genom att hitta rätt kund, boka, genomföra möten och stänga affärer! Inledningsvis kommer du att få en introduktion där du lär dig alla grunder som du behöver för att kunna driva försäljningen, skapa och bibehålla nöjda kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
• Prospektera
• Boka och gå på säljmöten
• Delta vid branschträffar i form av mässor
• Bearbeta och utveckla befintliga kunder

Du kommer att arbeta självständigt med hela processen för både nya och befintliga kunder vilket innefattar allt från att nå ut till nya kontakter samt utveckla samarbetet med nuvarande kunder.
Att arbeta med försäljning hos EcoBlast innebär att du får stora möjligheter att ta eget ansvar, komma med modiga initiativ och påverka ett företag som vill etablera sig på den svenska marknaden och på sikt vidareutveckla en internationell satsning. Vägen till framgång som Säljansvarig på EcoBlast går genom hög bokningsfrekvens, självdisciplin och att genomföra väl avvägda säljmöten.


Vi söker dig som
Förstår försäljning och som drivs av att skapa de bästa resultaten genom vilja samt engagemang. Du har vana av kundrelationer och av att arbeta under eget ansvar mot uppsatta mål. Har du erfarenhet inom B2B försäljning och/eller måleribranschen är det meriterande för tjänsten.

Du innehar körkort B samt talar och skriver både svenska och engelska flytande då arbetets uppgifter kräver det.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Som person ser du möjligheter i alla led. Du brinner för att skapa nya relationer och tar fullt ansvar för din egen utveckling och säljresultat tillsammans med bolagets grundare. För att bli långsiktig i rollen hos EcoBlast är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och vinnarskalle från dag ett.

I rollen representerar du EcoBlast, vilket innebär att du är affärsmässig med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång.

START: Februari, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + bonus
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 0720 50 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
EcoBlast är ett norrländskt företag som ska förändra måleribranschen med sin nya välbeprövade och miljövänliga EcoBlastmetod. En metod som kommer att revolutionera målares jobb - enklare, effektivare och extremt mycket mer lönsamt.

Läs gärna mer om hur EcoBlast presenterar sig på deras hemsida: EcoBlast.nu


Kontaktperson(er)

Sara Gagner

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Östersund

Publiceringsdatum

2018-12-17

Ansök

Eltel expanderar ytterligare och söker nu en projektör till Östersund! Heltid Östersund Mer info

Eltel expanderar ytterligare och söker nu en projektör till Östersund!Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eltels räkning en projektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med operativ projektering och planering inom områdena Nät och Bredband såväl som specifika områdesnät/kundnät. Du kommer att utföra operativ projektering, kostnads- och dagsverksberäkning utifrån beställningar samt upprätta arbetshandlingar och materialbeställningar.
Utöver det kommer du även få leda mindre projekt.


Vi söker dig som
har 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du talar svenska och engelska flytande då det behövs i kommunikationen med kunder. Du har goda datakunskaper (Microsoft Office). Du har även erfarenhet av fältarbete inom området telecom. Har du dessutom kunskaper i CAD så är det meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Som person är du energisk, drivande och resultatorienterad. Du är stresstålig, kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt, samt att du arbetar strukturerat och organiserat. Vidare är du ansvarstagande, ödmjuk och engagerad. Du fullgör dina uppgifter med hög servicegrad och på ett affärsmässigt sätt och levererar i alla lägen en kundupplevelse i världsklass.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez-Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har de cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet. Du kan läsa mer om Eltel på http://www.eltelnetworks.com/sv/svenska

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Christoffer Sanchez Lindgren

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Östersund

Publiceringsdatum

2018-12-13

Ansök

Optotekniker till Eltel Networks Östersund Mer info

Vi söker dig som är optotekniker med erfarenhet av branschen. Ta chansen att få arbeta på ett av Sveriges ledande företag i branschen!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eltel Networks räkning en optotekniker. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!


Arbetsuppgifter
Som optotekniker kommer du arbeta i fält med övriga tekniker samt ansvarig projektledare. Du arbetar bland annat med installation och förläggning av optokabel samt fibersvetsning.

Vi söker dig som
är utbildad optotekniker som hunnit samla 1-2 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av arbete med både stamledningar och slutkundsledningar
Som person är du strukturerad och har bra ordningssinne. Du bör även vara framåt och säker i din roll då du arbetar självständigt. Då rollen innefattar kommunikation med Eltels kunder talar och skriver du flytande på svenska och behärskar även engelska.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Kontaktperson(er)

Christoffer Sanchez Lindgren

Anställningsomfattning

Anställningsform

Tjänstgöringsort

Östersund

Publiceringsdatum

2018-12-13

Ansök

Projektledare inom FTTH till Eltel Networks Östersund Mer info

Eltel expanderar ytterligare och söker nu förstärkning till Norra regionen. Du vill anta utmaningen i en bransch på frammarsch och drivs av utvecklingsmöjligheterna tjänsten ger!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eltel Networks räkning en projektledare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Under de första 12 månaderna arbetar du som konsult via oss och om samarbetet har fungerat väl har du goda möjligheter till en fast anställning hos Eltel Networks.
Som ny i rollen kommer du att få ta del av Eltels introduktionsprogram där du bland annat får lära dig grunderna i deras produktionssystem. Utöver detta får du en erfaren projektledare som mentor och bollplank under den första tiden tills du själv blivit varm i kläderna.


Arbetsuppgifter
Du kommer att upprätta beställningar samt ansvara för kontakten gentemot entreprenörer, externa kunder och intressenter. Andra vanliga arbetsuppgifter är bland annat
• Projektering och planering inom FTTH
• Kostnads-och dagsverksberäkningar
• Upprätta arbetshandlingar och materialbeställningar
• Sätta tidsplaner och leda arbetet inom dess ramar

I rollen kommer du även att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. I vissa situationer agerar du även säljare av Eltels olika tjänster. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten håller de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Vidare ska du upprätthålla, utveckla och skapa nya kundrelationer samt leda och fördela arbetet gällande direkt underställd personal. Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.


Vi söker dig som
har 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Vad gäller arbetslivserfarenheter ser vi att du har teknisk erfarenhet, helst inom telenät. Du talar svenska och engelska flytande då det behövs i kommunikationen med kunder. Du har goda datakunskaper (Microsoft Office). Har du dessutom kunskaper i CAD så är det meriterande men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Som person är du energisk, drivande och resultatorienterad. Du är stresstålig, kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt, samt att du arbetar strukturerat och organiserat. Vidare är du ansvarstagande, ödmjuk och engagerad. Du fullgör dina uppgifter med hög servicegrad, på ett affärsmässigt sätt och levererar i alla lägen en kundupplevelse i världsklass.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har de cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet. Du kan läsa mer om Eltel på http://www.eltelnetworks.com/sv/svenska

Kontaktperson(er)

Christoffer Sanchez Lindgren

Anställningsomfattning

Anställningsform

Tjänstgöringsort

Östersund

Publiceringsdatum

2018-12-09

Ansök

Direktrekrytering - Elektriker till Bravida! Heltid Östersund Mer info

Är du flexibiliteten själv och uppskattar teamfokuserat arbete? Vill du bli en del av ett välkänt bolag med många kompetenta medarbetare och som erbjuder Dig stora utvecklingsmöjligheter? Läs då vidare så berättar vi mer!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bravida i Östersunds räkning en elektriker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Hos Bravida blir du direkt en i gänget, ett gäng på runt tio tusen medarbetare. För dem är det viktigt att du som anställd trivs och har roligt på jobbet, att stämningen är öppen och vänlig. Har du drivet och engagemanget ges du dessutom stora möjligheter att utvecklas inom bolaget då Bravida erbjuder många olika typer av tjänster och lägger stor vikt vid kompetensutveckling i form av interna utbildningar.


Arbetsuppgifter
I din roll som elektriker kommer du arbeta självständigt och i team. Du kommer att arbeta i olika typer av fastigheter och anläggningar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Läsa av ritningar
• Installation och montering
• Reparationer och underhåll


Vi söker dig som
Är ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Du har gda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt B-körkort då arbetet kräver detta.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida.
Du har drivet och engagemanget att lyckas tillsammans med Bravida. Du har lätt för att lära och är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du en lagspelare som trivs att samarbeta med andra och lägger stor vikt vid detta då kundkontakter förkommer i arbetet. Det är också viktigt att du är självgående och har god förmåga att lösa problem på ett konstruktivt sätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, direktrekrytering
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
https://www.bravida.se/om-bravida/

Kontaktperson(er)

Christoffer Sanchez Lindgren

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Östersund

Publiceringsdatum

2018-11-29

Ansök

Projektledare/Applikationskonsult sökes för direktrekrytering till Medius Ascendo! Heltid Östersund Mer info

Har du erfarenhet från projektledning eller ekonomi? Vill du fylla en viktig roll hos ett expansivt företag? Då har vi tjänsten för dig! Medius Ascendo befinner sig i en expansiv fas. Därför kommer de nu att förstärka sitt redan starka team i Östersund med en projektledare/applikationskonsult. Sök tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Medius Ascendos räkning en projektledare/applikationskonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Medius Ascendo.

Medius Ascendo expanderar kraftigt och har precis flyttat sitt huvudkontor till nya lokaler i vackra Östersund! Detta innebär stora möjligheter för dig att utvecklas och bara du själv sätter gränsen för vad du kan uppnå. Inför din start kommer du få en introduktion för att du på bästa sätt ska komma in i arbetet. De sitter i nya, fräscha lokaler och har en härlig stämning på kontoret. I dagsläget är de en grupp om sex personer som arbetar som projektledare/applikationskonsulter och hanterar alla leveranser till nya kunder och som ser fram emot att du ska komma på plats!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Medius Ascendos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.


Arbetsuppgifter
Som Projektledare/Applikationskonsult hos Medius Ascendo kommer du arbeta nära kunden och ansvara för att utveckla kundrelationen, men samtidigt ha fokus på affären. I rollen som projektledare/applikationskonsult ansvarar du för att via uppstartsmöte med kund fånga kravbild och omsätta denna i uppsättningen av systemet. Därefter kommer du löpande att leda och följa upp leveransaktiviteter som utförs av kollegor och underleverantörer i projektet. Tillsammans med kunden, och kollegor internt på Medius Ascendo, kommer du ansvara för konfigurering och uppsättning av kundens applikationer och sköta löpande kontakter med kunden tills att projektet avslutats.

I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktion i form av internutbildningar varvat med praktisk introduktion där du får följa med kollegor och se arbetet i praktiken för att sedan arbeta självständigt.


Vi söker dig som
Har erfarenhet inom ekonomi och/eller tidigare erfarenhet från projektledning och är analytiskt lagd. Vi ser även att du har god datavana. Kunskaper inom IT, applikationer och databaser är meriterande men inget krav, däremot ser vi gärna att du har ett intresse av att lära dig mer inom IT och applikationer.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget. I rollen som Projektledare/Applikationskonsult hos Medius Ascendo ser vi att du är affärsmässig med fokus på affären. Då du kommer arbeta nära kunden och utbilda kunden inom de funktioner applikationen medför ser vi gärna att du är analytiskt lagd och har pedagogisk förmåga. Du kommer vara en del av ett prestigelöst team och vi ser därför att du har god samarbetsförmåga.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.seInformation om kundföretaget
Medius Ascendo AB är ett bolag inom Medius koncernen som är en världsledande leverantör av molnbaserade lösningar för elektronisk fakturahantering (MediusFlow och Ascendo Invoice). Medius grundades 2001 och har vuxit stadigt sedan dess. Företaget har idag fler än 2000 kunder världen över och är specialiserade inom detaljhandel, tillverkningsindustri och tjänstesektorn. Medius har cirka 220 anställda som arbetar från kontor i Sverige (fem kontor, huvudkontor i Linköping), Norge, Danmark, Nederländerna, Polen, USA, Malaysia och Australien. Läs mer på mediusflow.com.

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Kontaktperson(er)

Anna Karolina Eriksson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Östersund

Publiceringsdatum

2018-11-25

Ansök

Produktionsplanerare till Eltel Östersund Östersund Mer info

Är du en strukturerad, noggrann person med hög simultankapacitet? Gillar du ett högt arbetstempo och vill arbeta i en växande organisation? Då har du nu chansen att arbeta som produktionsplanerare hos Eltel! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår samarbetspartners räkning en produktionsplanerare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Uppdraget är ett vikariat på tolv månader med start februari 2019, därefter finns goda chanser till förlängning. Du kommer att sitta placerad på Eltels kontor i Östersund.

Arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare kommer du att ansvara över ett specifikt geografiskt område med planering av tekniska insatser. Du kommer till exempel att se över vilka tekniker som finns tillgängliga i ditt område, se deras tillgänglighet och sedan boka in dem på uppdrag. I arbetet ingår bland annat:
• Bevakning av uppdragsköer
• Kontakt med kundernas representanter
• Intäkts- och kostnadsuppföljning av utfört arbete samt sköta faktureringar till slutkunder.
• Bistå arbetsledning vid uppföljning av produktion


Vi söker dig som
har 3-årig gymnasieutbildning inom relevant område eller motsvarande samt goda kunskaper i svenska, engelska samt data (Microsoft Office). Vi ser gärna att du har en förmåga att se ekonomiska samband och dess resultatpåverkan samt att du trivs med att använda datorbaserade interna/externa stödsystem inom verksamhetsområdet. Vidare tror vi att du har ett tekniskt intresse och en förståelse för branschen.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
Som person är du kundorienterad och brinner för att leverera hög service. Du är flexibel, strukturerad och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är affärsmässig i ditt sätt att agera och har en hög administrativ och organisatorisk förmåga. Du är kommunikativ och har lätt för att kommunicera och informera.
Det kommer att gå undan under introt och vi ser gärna att du är snabblärd och flink i fingrarna samt har hög stresstolerans. Har du tidigare arbetat inom Telecombranschen eller med liknande arbetsuppgifter så är det meriterande för tjänsten.

START:Februari 2019
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christoffer Sanchez Lindgren, christoffer.sanchez-lindgren@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har de cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet. Du kan läsa mer om Eltel på http://www.eltelnetworks.com/sv/svenska

Kontaktperson(er)

Christoffer Sanchez Lindgren

Anställningsomfattning

Anställningsform

Tjänstgöringsort

Östersund

Publiceringsdatum

2018-11-25

Ansök

career the way indicated by compass

För arbetsgivare

Professionals Nord erbjuder personaluthyrning och rekrytering av tjänstemän i Norrland. Vi på Professionals Nord strävar efter att vara ditt förstahandsalternativ då du skall rekrytera medarbetare. När du använder oss sparar du tid och resurser och kan istället fokusera på din

Lediga jobb

Lediga jobb

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen och därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi skapar karriärvägar och utvecklingsmöjligheter för

cropped-Professionalsnord-1.png

Integritetspolicy

Vad är cookies? På vår webbsida används cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Cookies används för vissa funktioner som förbättrar vår webbsida för användaren eller ger oss statistik om